Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Noul Sport-Touring de la Yamaha in trei cilindri


Noul Sport-Touring de la Yamaha in trei cilindri
  14.08.2014

Cei de la Yamaha vor lansa o noua motocicleta,derivata din modelul MT-09,iar din imaginile prezentate reiese ca va fi un sport-touring care va concura cu alte modele precum Kawasaki Versys 1000 si Suzuki V-Strom 1000.

Noul sport-touring de la Yamaha va pastra bascula,cadrul si suspensiile de pe MT-09 si in plus veti beneficia de un ghidon ridicat si de o sa inalta si mai lunga,de handguard-uri,un spatiu pentru bagajele dvs. si bineinteles de un motor in trei cilindri.

De asemenea,din desenele prezentate reiese ca motocicleta va dispune de un rezervor mai mare,de un parbriz destul de inalt pentru a proteja rider-ul,de un panou de bord care o sa va ofere mai multe informatii,datorita dimensiunii sale marite si este posibila chiar si prezenta unui GPS pe acest model sport-touring 2015.


Motocicleta Yamaha Sport Touring 2015


Modelul original MT-09 vine la pachet cu o putere maxima de 115 cp si un cuplu maxim de 85Nm si prinde o viteza maxima de 225 km/h,avand are o greutate de doar 188kg.Alte doua modele Street Rally si Sport Tracker folosesc aceeasi platforma a modelului MT-09.

Deocamdata, cei de la Yamaha nu au dezvaluit numele noului sport-touring si nu stim cu siguranta cand va fi lansat,dar cel mai probabil o vor prezenta la saloanele din toamna acestui an de la Intermot sau EICMA.Imagine Frontala Motocicleta Yamaha Sport Touring


 


Yamaha Sport Touring


ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate