Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Noul SkiJet performant Kawasaki Ultra 310 X SE


Noul SkiJet performant Kawasaki Ultra 310 X SE
  04.06.2014

De mai bine de 4 decenii,cei de la Kawasaki au fost inovatorii in domeniul skijet-urilor,surprinzand intreaga industrie cand a debutat cu Jet Ski Ultra 300X in 2011.Cu noul model lansat SkiJet Ultra 310 X SE 2014 ,acestia au ridicat miza chiar si pana sa isi dea seama competitia de ce se intampla.

Kawasaki SkiJet Ultra 310 X SE este propulsat de un motor de 1498 cc,in 4 timpi,4 cilindri in linie.Derivat din motorul lui Ninja Superbike,Jet Ski-ul genereaza 310 cai putere si 272 Nm cuplu.Chiar daca supraalimentatorul Eaton TVS este neschimbat, pierderile reduse de putere datorate proceselor mecanice si frecarii,permit sa se obtina un plus de 10 CP fata de modelul de anul trecut.

Alte upgrade-uri tehnice la acest model includ noi pistoane in forma V-twin pentru o retentie mai buna a uleiului ,doua jeturi de ulei per cilindru in loc de unul,o pompa de combustibil de presiune mai mare  si o galerie de admisie din plastic,refacuta si rezistenta la caldura furnizand energie in gama de turatii joase si medii .Astfel si fiabilitatea acestui jet ski a fost imbunatatita noilor upgrade-uri.

De asemenea,motorul SkiJet-ului Ultra 310 X SE vine cu un modul Fuel Economy Assistance Mode oferind-va economosire a combustibului chiar si mai mare fata de modelul anterior,astfel facandu-l cel mai bun din clasa sa in ceea ce priveste capacitatea rezervorului de 78 litri.Ce este special la acest model,este ca puteti alege one-touch mode "No Wake" in anumite zone,pentru a mentine skijet-ul la viteza de 8 km/h.Caracteristici cheie 2014 Kawasaki Ski Jet Ultra 310 X SE


Noul afisaj cu ecran LCD foarte usor de citit include un indicator de combustibil,riding modes,temperatura apei si a aerului din mediu,ceas,tahometru si vitezometru.

Oglinzi noi,curbate, intr-un mod optim pentru a va oferi vizibilitate mai larga,astfel puteti vedea ce se intampla mai bine in spatele dvs.

Noile bari de sustinere din fata pentru pasageri sunt mai subtiri ,iar in partea din spate sunt ergonomice,astfel oferind un confort mai bun pasagerilor.

Modulul Kawasaki Smart Steering(KSS) vine in ajutorul riderilor pentru a invata sa manevreze ski jet-ul in curbe,astfel devenind mai usor de condus.

Un alt modul  Smart Learning Operation (SLO) le ofera riderilor sa isi aleaga intre o putere mai limitata pentru o manevrabilitate mai usoara sau putere maxima pentru mai multa distractie.

Printre beneficiile Jet Ski-ului Ultra 310 X SE se mai numara si ghidonul reglabil in 5 pozitii,cele 3 locuri pentru pasageri incluzand cel al riderului,spatiul de depozitare de 212 litri,toate acestea atragand potentialii cumparatori pentru noul Jet Ski-ului Ultra 310 X SE.Specificatii tehnice 2014 Kawasaki SkiJet Ultra 310 X SE


Tip motor:in 4 timpi,DOHC,4 valve per cilindru,4 cilindri in linie,supraalimentat cu racire performanta

Capacitate:1498 cc

Alezaj x Cursa:83 x 69,2 mm

Rata de compresie 8.2:1

Cuplu maxim:16.8 psi

Putere maxima: 310 cai putere (performanta poate varia in functie de conditii)

Sistem de racire:apa indusa

Sistem combustibil:sistem de injectie digital,cu clapete de acceleratie de 60 mm

Sistem aprindere:TCBI cu Digital Advance

Sistem de pornire:electric

Lubrifiere:sistemul semi-dry sump

Cuplu:transmisie directa de la motor

Sistem de propulsie:160mm pompa cu jet,cu flux axial,rotor cu o singura treapta

Lungime:132.7 inci

Latime:47.0 inci

Inaltime:45.3 inci

Capacitate incarcare:496 lbs

Capacitate stocare:56 gal.

Capacitate combustibil:20.6 galoane

Capacitate ulei:6.0 qt.

Culori disponibile:Ebony / Red Sunbeam
ATVROM-importator skijet-uri Can-Am Bombardier,Kawasaki© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate