Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Niciun Atv fara scut de protectie


Niciun Atv fara scut de protectie
  05.10.2010

Protectii peste protectii. Desi multi spun ca “tot ce este prea mult strica”, acest dicton nu se aplica si in cazul vehiculelor de teren. Cei de la Pro Armour s-au gandit la acest lucru atunci cand au creat scutul complet pentru ATV.

In cazul in care va hotarati sa scoateti din buzunar aproape 900 de euro, nu veti regreta nicio secunda alegerea facuta, deoarece nu veti sta cu frica in san ori de cate ori veti avea de depasit un obstacol si nu va veti gandi ca la urmatoarea rapa, sasiul si alte componente ale ATV-ului ar putea avea de suferit. Intregul ansamblu protector cuprinde scut de protectie central, pentru fata/spate si, de asemenea, pentru partile laterale.

De criza v-a facut ravagii prin buzunare, dar totusi nu vreti sa renuntati la ideea de protectie, Pro Armour s-a gandit si la voi. Astfel, aveti la dispozitie un scut central, care va apara doar piesele vitale ale masinariei. Confectionat din aluminiu rezistent, scutul nu necesita “gaurirea” cadrului pentru a fi atasat si nu modifica in niciun fel “anatomia” ATV-ului. Si costa doar 100 de euro, specifica site-ul proarmor.com.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate