Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Honda dezvaluie primele modele pentru 2015


Honda dezvaluie primele modele pentru 2015
  08.05.2014

Noul an se apropie si pe 1 aprilie Honda a anuntat patru noi modele pentru 2015, programate sa intre la vanzare in iunie 2015. Honda are o inclinatie innascuta pentru inovare si si-a demonstrat de-a lungul istoriei rolul ca lider de piata. Pentru 2015 Honda aduce mai multe produse inovative si update-uri la cele mai populare modele.

2015 Honda NM4 670: o combinatie intre un scuter si un cruiser

Daca ati dorit vreodata sa faceti o calatorie in viitor, Honda NM4 670 este masinaria potrivita. Ca design, Honda NM4 depaseste barierele traditionale si pune bazele unui nou segment in ceea ce priveste design-ul motocicletelor. Sub caroseria sa futuristica este un motor de 670cc, racit cu lichid, parallel-twin cu patru valve per cilindru, transmisie automata cu 2 ambreiaje si ABS. Pachetele de stocare din caroserie si gentile de transport adauga utilitate, iar semnalele spate sunt integrate in gentile de transport.

Riderul se poate aseza usor intr-o sa confortabila la doar 25.6 inci de sol si modelul mai ofera un spatar practic si inovator – saua pasagerului se poate ridica si poate fi setata la trei unghiuri diferite si aluneca in fata si in spate pana la 4 pozitii. Luminile LED ii permit lui NM4 sa iasa in evidenta oriunde s-ar duce, roata spate de 200mm ofera un nou look iar display-ul poate fi luminat in 25 de culori – aproape una pentru fiecare zi a lunii. Toate acestea se adauga pentru a livra una dintre cele mai atragatoare motociclete din lineup-ul Honda.

2015 Honda PCX150: un scuter sensibil

Honda PCX150 iese in evidenta ca un best-seller mondial datorita design-ului sau moden si a valorii remarcabile pentru banii sai in termeni de achizitie initiala, costuri reduse de operare si eficienta de consum.

In 2015 soseste noua generatie. Motorul sau eSP 153cc, racit cu lichid este chiar mai eficient decat inainte iar rezervorul de combustibil de mari dimensiuni ii ofera autonomie grozava. Honda PCX150 beneficiaza de asemenea de un nou look, confort crescut si caracteristici convenabile, cum ar fi o noua sa confortabila.

Farurile stilate LED, luminile spate si semnalele ofera un look aparte iar o prize de 12 volti este la indemana pentru incarcarea convenabila a accesoriilor. Cu o greutate redusa, un ampatament convenabil, inaltime joasa a seii, Honda PCX150 este un scuter performant care aduce un element de distractie calatoriilor zilnice.

2015 Honda CRF110F: 4 viteze autoshift cu pornire electrica

Honda CRF110F indeplineste un rol important ca motocicleta entry-level pentru rideri incepatori fiindca are toate dotarile necesare: starter electric, dimensiuni modeste, inaltime joasa a seii, ambreiaj automatic, transmisie cu 4 viteze si o banda larga de putere de la motorul de 109cc, in 4 timpi. Este optimizata sa intruneasca nevoile riderilor incepatori cu ergonomie grozava si o pozitie de conducere confortabila care inspira incredere. Exista de asemenea o caracteristica de limitare a acceleratiei pentru ajustabilitate si beneficiaza de look-ul special al lui CRF450R si CRF250R.

2015 Honda CRF50F: 3 viteze autoshift

Fiecare rider trebuie sa porneasca de undeva, iar pentru mii de rideri acel loc a fost Honda CRF50F. De cateva decenii, acest model de 50 a dovedit ca are tot ce ii trebuie pentru a oferi un start grozav in riding off-road. Are un motor puternic si dur de 49cc in 4 timpi care este faimos pentru durabilitate si usurinta de folosire. Ambreiajul automatic si cutia de viteze cu 3 trepte ofera fundatia potrivita pentru incepatori, precum si furca telescopica si suspensia spate cu monoamortizor. De peste 40 de ani, modelele Honda 50 au fost alegerea potrivita pentru incepatori iar aceasta traditie continua azi cu noul Honda CRF50F 2015.

ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate