ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

THE RACE-EXTREME ATV RALLY


THE RACE-EXTREME ATV RALLY
  19.07.2022

Provocare si adrenalina traite de Anatoli Stanciu si CFMOTO CFORCE 1000 in weekend. THE RACE-EXTREME ATV RALLY, editia I, cursa organizata la Arpasu de Sus, a fost o adevarata aventura pentru riderii de ATV-uri. Un TRIAL organizat de exceptie, greu, extrem, care i-a incins la maximum pe rideri. CFMOTO si Anatoli au reusit si un podium la final - LOCUL III la clasa EXPERT!

EXPERIENTA CFMOTO - SURPRINZATOARE!

„Experienta cu CFMOTO pot spune ca este ceva neasteptat, in cel mai surprinzator si satisfacator mod. Intr-adevar, am urcat de doua ori pe podium, obtinand LOCUL II, respectiv III. CFMOTO se descurca destul de bine, iar in urma celor patru curse la care am participat, nu am avut nici un fel de problema sau dauna. CFMOTO se indreapta rapid spre perfomante unde isi va lasa amprenta”, spune Anatoli.
LA `THE RACE` CFMOTO A FOST PESTE ASTEPTARI!
„Cursa trial `The Race` din weekend a fost ceva unic, unde CFMOTO cu siguranta a fost mult peste asteptarile mele si ale publicului. A fost o cursa hard unde ne-au fost puse la incercare toate abilitatile, experienta si curajul, toate acestea jucand, de altfel, un rol important”, ne-a mai spus pilotul ATH Racing.
HUNT THE WOLF, urmatoarea provocare.
Anatoli vorbeste si despre viitor: „Planurile de acum sunt simple. Perfomanta si constanta in tot ceea ce voi face. Voi participa la etapele care au mai ramas din Campionatul National si, nu in ultimul rand, la mult asteptata si uimitoarea cursa - HUNT THE WOLF sau Vaneaza Lupul! Multumesc sponsorilor si sustinatorilor pentru ca sunt alaturi de mine”, a incheiat riderul de la ATH Racing. @atvmotoshop @athracing @cfmotoromania

Tag-uri

competitie, atv, atv cfmoto, cfmoto cforce 1000,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate