ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Campionatul Offroad Australian 2018 incepe in curand


Campionatul Offroad Australian 2018 incepe in curand
  23.02.2018

Campionatul Off Road din Australia va debuta anul acesta pe 10 martie. Australian Off Road Championship este organizat anual, prima data desfasurandu-se in 1981. Evenimentele de raliuri AORC sunt definite drept „curse lungi” si variaza foarte mult, putand incorpora portiuni inguste, zone impadurite, dune de nisip si treceri peste parauri, trasee pe drum de tara etc.

Evenimentele se intind pe durata a trei zile, incepand cu verificarile de siguranta pentru vehicule. Raliurile sunt impartite pe sectiuni si exista 10 clase de vehicule.

Yamaha este sponsorul principal al seriilor AORC. Campionul motocross si supercross Luke Styke s-a declarat interesat de o schimbare, insa nu a vrut sa renunte la competitii, asa ca acum isi face simtita prezenta la enduro, alaturandu-se lui Josh Green, Wil Ruprecht si Beau Ralston in echipa Active8 Yamalube Yamaha.

KTM este un adversar redutabil si se va baza pe Daniel Milner care concureaza la clasa E3, in timp ce campionul de anul trecut la E3,  Lyndon Snodgrass isi va incerca norocul la E2. E1 este clasa destinata motocicletelor cu motoare 125cc in doi timpi si 250cc in 4 timpi, E2 corespunde celor de 300-450 in 4 timpi si de 250cc in doi timpi, in vreme ce E3 este rezervat celor mari de 650cc.

Pe de alta parte, campionul EJ de anul trecut, Michael Driscoll este increzator in fortele proprii si are mari sperante legate de sezonul competitional care sta sa inceapa.

Campionatul Offroad Australian 2018 incepe in curand - australian off road championship

 

Acesta are in spate o istorie ca rider motocross, iar participarile la International Six Days Enduro l-au ajutat foarte mult sa avanseze. Driscoll se considera norocos ca poate impaca serviciul cu antrenamentele si de abia asteapta sa concureze la Gympie pe 10-11 martie pentru a apara titlul castigat anul trecut. Cu toata ca au avut loc niste schimbari legate de sponsori, riderul Michael Driscoll va pilota din nou o motocicleta de la Yamaha declarand: „Am propria echipa sub palaria bLU cRU Yamaha Truck, ceea ce este grozav pentru mine”.

 

 Campionatul Offroad Australian 2018 incepe in curand - australian off road championship

Tag-uri

aorc, australian off road championship, enduro,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate