ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

4 accesorii pentru ATV-urile si SxS-urile CFMOTO utile pentru fermieri


4 accesorii pentru ATV-urile si SxS-urile CFMOTO utile pentru fermieri
  14.10.2021

Daca lucrati in agricultura, este important sa va puteti baza pe un vehicul care sa se ridice la nivelul solicitarilor. Probabil ca nu veti gasi pe piata ATV-uri sau SxS-uri atat de bine echipate, manevrabile si puternice, dar si accesibile in acelasi timp precum modelele CFMOTO. Seria de ATV-uri CFMOTO CFORCE ofera versatilitate in mediile cu teren off road dificil si detine featuri standard care la modelele concurente vin ca optiuni. Raportul excelent pret-calitate se reflecta si asupra gamei utilitare de side-by-side-uri UFORCE. Pentru sezonul 2022, lineup-ul de vehicule 4x4 de teren CFMOTO a fost inzestrat cu tehnologie la standarde inalte, componente de ultima ora si un look modern cu multiple variante de culoare. Un loc special in agenda riderilor il ocupa purtarea de echipamente de protectie adecvate, alaturi de personalizarea ATV-ului sau SxS-ului din dotare. O intreaga colectie de accesorii este dedicata celor mai noi vehicule CForce, ZForce si UForce. Va prezentam 4 accesorii ATV utile in special celor care desfasoara activitati in gospodarie si la ferma. 

Troliu de capacitate 1360 kg standard - este disponibil pentru toate modelele UFORCE. Un accesoriu usor de folosit care va permite nu doar sa remorcati incarcaturi grele (hrana pentru animale, unelte, recolte, fan, diverse bunuri), ci si sa iesiti mai repede din situatiile critice pe traseu. De exemplu, daca va impotmoliti intr-o zona cu noroi adanc.

Kit de remorcare - va permite sa atingeti urmatorul nivel cand vine vorba de sarcini solicitante pe drumuri off road. Veti reusi sa transportati cu mai multa eficienta diferite incarcaturi si veti termina munca inainte de lasarea serii. Kitul de remorcare este un accesoriu ATV care poate face diferenta in aplicatiile utilitare.

Protejati-va investitia cu bare de protectie! Un pic de extra protectie nu strica niciodata. Nu doar pasionatii de plimbari in outdoor cu ATV-ul au parte de situatii riscante pe traseu. Surprize li se pot intampla si celor care folosesc predominant vehiculele ATV / SxS la ferma. Aici intra in „actiune” diversele protectii: scuturi, nerf bars, bare de protectie, acestea din urma cu rolul de a proteja partile vulnerabile ca farurile si stopurile sau altele in cazul unui impact, precum si la navigarea prin zone inguste. Partile din plastic distruse pot cauza raniri animalelor speriate, iar barele de protectie sunt un mic ajutor pentru a evita acest lucru.

Sistem audio. Sa repari garduri in ploaie, sa ingrijesti ori sa plantezi culturi sau sa incarci balotii de fan poate ca nu este tocmai o munca atat de distractiva, asa ca pentru toate modelele CFMOTO din 2020 si mai noi este disponibil un sistem audio universal cu tehnologie LifeShield si compatibilitate Bluetooth.

Gama de accesorii ATV este disponibila si pe ATVRom Timisoara

Tag-uri

accesorii atv, troliu, atv cfmoto, side by side,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate