Atuurile gamei UTV Can-Am 2019

Atuurile gamei UTV Can-Am 2019

17.09.2018

BRP a investit intreg lineup-ul de SSV-uri Can-Am 2019 cu un design si o serie de dotari noi pentru functionalitate sporita, capacitate crescuta si accesibilitate mai mare.

Gama in continua expansiune de vehicule 4x4 Can-Am Off Road ia prin surprindere piata oferind o experienta de pilotare substantial imbunatatita spre deosebire de modelele de SXS-uri Can-Am ale sezonului trecut.

Multiplele avansuri tehnice implementate modelelor utilitar-recreationale din familia Traxter se reflecta prin performantele dovedite in medii off road diversificate.

UTV-urile Traxter HD8 si HD10 din sezonul proaspat lansat adauga mai multa valoare si se diferentiaza printr-un look mai agresiv. De asemenea, aceste unitati dispun de o capacitate de tractare 1,134 kg.

 

2019 commander xt 1000r boreal green ssv

 

Traxter HD8 are acum ca dotare standard sistemul de diferential blocabil spate si anvelope 27 inch (68.6 cm) Maxxis Bighorn 2.0, in vreme ce noile Traxter XT CAB si MAX XT CAB beneficiaza de garda la sol 12 inch (30.5 cm) pentru o tractiune mai ampla.

UTV-ul de noroi Traxter X mr are o garda la sol de 15 inch (38.1 cm). In urma reviziilor tehnice s-a optat pentru un noul sistem de diferential spate cu 8 moduri selectabile, rezultatul fiind un vehicul care sfideaza orice provocare pe traseele cu apa adanca si noroi. Pachetul Traxter XT-P include sistemul de tractiune Smart-Lok cu modul TRAIL util pentru manevrele la viteza mica. Pe de alta parte, editia Traxter Lone Star se remarca prin constitutia impunatoare, rotile din aluminiu si are la fel ca pachetul Traxter Mossy Oak Hunting Edition echipamente de protectie pentru rezistenta crescuta pe traseele solicitante.

 

2019 traxter x mr hd10 carbon black

Pachetele modelelor super-sport Maverick X3 si Maverick X3 MAX X au fost upgradate cu Smart-Lok, diferential fata blocabil cu moduri automate pentru sporirea tractiunii si mai multa precizie la efectuarea manevrelor de virare.

Toate UTV-urile X3 aduc un cuplu incendiar si servodirectia Dynamic Power Steering (DPS). Ajustarile la nivel tehnic asigura si imbunatatirea confortului pentru pilot si pasager/i. Echipa de ingineri Can-Am a creat un design nou pentru bara de protectie fata pentru durabilitate crescuta. Unitatea de control pentru motor ECU dispune acum de o noua carcasa.

Numeroasele componente inovatoare si expansiunea acordurilor de parteneriat cu Lonestar Racing, S3 Power Sports si alti jucatori au creat un lineup de accesorii diversificat pentru modelele 2019. Printre accesorii mentionam portbagajele de acoperis, sistem MTX, aparatori de vant, baterii etc., intr-un cuvant orice dotare necesara pentru aplicatia dorita de fanii off road.

 

2019 maverick x3 x mr turbo r carbon black

Scheme de culoare pentru UTV-urile Can-Am 2019:

Phoenix Orange — Maverick X3 X ds / Maverick X3 MAX X ds
Gold, Can-Am Red & Hyper Silver — Maverick X3 X rs / Maverick X3 MAX X rs
Hyper Silver: Traxter DPS HD10 / Traxter MAX DPS HD10 / Traxter XT HD8 / HD10 / Traxter XT CAB HD8 / HD10 / Traxter MAX XT HD8 / HD10
Boreal Green — Commander XT 800R / 1000R / Commander MAX XT 1000
Carbon Black & Octane Blue — Commander XT 800R / XT 1000R
Grafica noua pentru pachetele Carbon Black & Sunburst Yellow X mr – Maverick X3 X mr Turbo / X mr Turbo R / Traxter X mr

 

Te-ar putea interesa si:

ZEEHO expune cele mai recente scutere AE si C!TY SPORT la Bangkok Motor Show

ZEEHO participa la cea de-a 45-a editie International Bangkok Motor Show 26-7 aprilie. La standul brandului subsidiar CFMOTO pot fi admirate cele mai noi modele de scutere electrice ZEEHO: C!TY SPORT, AE8 SE, AE6 SE, AE2, AE8 si AE6. Evenimentul a...

Citeste mai mult