Scurt review Kawasaki KLX230 2020

Scurt review Kawasaki KLX230 2020

01.07.2019

Pe segmentul de motociclete enduro Kawasaki se alatura pentru sezonul 2020 modelul de capacitate 233 cm³, KLX230. Motocicleta promite sa aduca performante pe trasee dirt, dar si pe drumuri pavate, in zonele rurale precum si in oras. Kawasaki KLX230 2020 se prezinta de la prima vedere drept un concurent serios si capabil sa cucereasca trasee de off road, astfel incat riderul va trai din plin aventura si senzatii tari la fiecare plimbare, intrecere cu prietenii sau competitie.

Motocicleta KLX230 ofera o putere maxima 14 kW {19 PS} / 7,600 rpm si un cuplu de 19.8 Nm / 6,100 rpm si este disponibila cu schema de culoare pe negru. In continuare, iata cateva din principalele sale caracteristici:
Cadru nou. Proiectat si gandit pentru folosirea pe trasee dirt, noul cadru ofera stabilitate si manevrabilitate pentru o abordare cu incredere a provocarilor. Feedback-ul din partea riderilor de test Kawasaki a facilitat obtinerea unui echilibru optim intre motorizare si cadru pentru a favoriza o gama vasta de piloti.

Anvelope mari si suspensie cu cursa lunga. Jantele din alumuniu cu diamentru mare, masurand 21” in fata si 18” la spate, au rol in depasirea fara probleme a obstacolelor intalnite pe traseu, contribuind in mod viguros la performante. In timp ce suspensia cu cursa lunga contribuie la abilitatea de a amortiza impactul, garda la sol de 265 mm reprezinta de asemenea un atu important.

Motorizare noua.  KLX230 se bazeaza pe motorul cu un singur cilindru, 4 timpi, racire pe lichid, 233 cm3.

ABS Dual-purpose

Noul sistem revolutionar de ABS (Anti-lock Brake System) dezvoltat in colaborare cu Bosch, a fost cu grija adaptat pentru a asigura utilizarea pe drumuri off road, dar si pentru plimbari in oras.  Conceput pentru a oferi asistenta la franare, sistemul dual-purpose ABS promite o oprire sigura.

Compartiment blocabil - cutia de unelte localizata in compartimentul blocabil ofera tot ce ai nevoie pentru mentenanta.

Far luminos

Luminozitatea a constituit o prioritate in ceea ce priveste designul farului motocicletei KLX230. Farul de mari dimensiuni 60/55 W ofera o iluminare excelenta pentru rularea pe timp de noapte sau pe trasee acoperite.

 

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Brute Force 750 EPS LE - Provocare acceptata! Putere de mamut si durabilitate la un nou nivel 

Provocare acceptata! Putere de mamut si durabilitate la un nou nivel  ATV-urile Brute Force sunt companioni de incredere pentru riderii dornici de aventura in outdoor. Vehiculele seriei Brute Force sunt pregatite sa intampine orice obstacole pe...

CITESTE MAI MULT