Roadster 2019 Can-Am Ryker

Roadster 2019 Can-Am Ryker

10.09.2018

 BRP revolutioneaza segmentul de vehicule pe trei roti prin introducerea pe piata a noului model 2019 Can-Am Ryker sub sloganul 'A new way to ride'.

Construit pentru a fi accesibil, distractiv si usor de personalizat, Can-Am Ryker se transforma in optiunea perfecta pentru barbatii si femeile in cautare de aventuri incredibile la volan precum si pentru cei care de abia descopera experienta de riding.

Can-Am Ryker Rally Edition este un model complet nou in lineup-ul de vehicule Can-Am On-Road care mai include si familia de roadstere Can-Am Spyder.
Acest nou vehicul este destinat sa rupa barierele accesibilitatii pentru a fi disponibil unei largi diversitati de clienti. „Studiile noastre au aratat ca mult mai multi oameni de pretutindeni ar lua in considerare sa calatoreasca la bordul unui vehicul pe trei roti daca ar fi mai avantajos”, a declarat Josée Perreault, Senior Vice-Presidente al departamentului Can-Am On-Road.

„Can-Am Ryker nu face compromisuri - este incredibil de sofisticat si include o lista de caracteristici inovatoare si tehnologie avansata... in plus are un look extraordinar si este foarte distractiv de pilotat”, a mai adaugat Perreault.

Noul model Ryker va fi disponibil cu doua optiuni de motor: Rotax 600 ACE cu 2 cilindri si Rotax 900 ACE cu 3 cilindri.

Inginerii Can-Am au dotat aceasta noua aditie de vehicul special cu trei roti cu o serie de componente durabile, astfel incat nu vor fi necesare ajustari, iar costurile de intretinere se mentin la un nivel scazut. Diferitele tipologii de rideri vor beneficia de manere reglabile si de scarite pentru picioare astfel incat confortul este asigurat.

Probabil ca noul roadster Ryker este pe departe cel mai manevrabil vehicul cu 3 roti creat vreodata. Detine transmisie automata, fapt ce elimina necesitatea de a schimba vitezele. Arhitectura in stil Y, cu doua roti fata si una spate pentru stabilitate superioara merge mana in mana cu Sistemul de Stabilitate (Vehicle Stability System).

Deplasarile vor fi extrem de distractive, cu un raspuns superb la comenzi si un centru de greutate redus care are marele avantaj de a-i pe sofer si pasager „conectati” la strada. „Oamenii cred ca este vorba despre ceva ascunsa sau o smecherie din cauza pretului, insa nu este asa”, a afirmat Perreault. „Este vorba doar despre calitate si valoare, premisele noastre in efortul de a deschide o noua piata. Tinta sunt pilotii tineri care cauta sa calatoreasca cu stil”.

Peste 75 000 de modalitati de personalizare vor fi disponibile pentru modelul Can-Am Ryker, astfel incat fiecare roadster va fi unic in felul sau, putand oglindi daca vreti, personalitatea pilotului. De asemenea, constructorul a avut in vedere si accesoriile functionale ca de exemplu cele care vizeaza spatiul de depozitare.

 



„Can-Am Ryker duce experienta de riding la un nou nivel, oferind totodata si o experienta superioara pentru cumparatori”, a mai adaugat Perreault. „Am creat si aplicatia care stimuleaza realitatea augmentata. Este prima de acest fel pentru BRP si este intr-adevar grozava. Oamenii isi pot customiza vehiculul si il pot vedea intr-un mod captivant”.

O data cu introducerea lui Can-Am Ryker si pe masura ce cresc cererile pentru toate modelele on-road ale producatorului canadian, BRP extinde Programul de Educatie a Pilotului (REP - Rider Education Program). Peste 10 000 de persoane vor fi incheiat studiul acestui program pana la finele anului 2018, iar mai bine de jumatate din aceasta cifra o reprezinta pilotii de sex feminin.

Modelul versatil Ryker Rally Edition este dedicat tuturor celor care se distreaza pe strazile aglomerate ale orasului, dar de asemenea se abat de la drumurile pavate. Caracteristicile noului roadster contureaza un vehicul puternic si capabil, un partener de incredere pentru tranzitul urban si suburban. Include Modul Rally care permite realizarea de drifturi pe drumurile cu pietris in conditii optime de control.

 


 

 

Te-ar putea interesa si:

ZEEHO expune cele mai recente scutere AE si C!TY SPORT la Bangkok Motor Show

ZEEHO participa la cea de-a 45-a editie International Bangkok Motor Show 26-7 aprilie. La standul brandului subsidiar CFMOTO pot fi admirate cele mai noi modele de scutere electrice ZEEHO: C!TY SPORT, AE8 SE, AE6 SE, AE2, AE8 si AE6. Evenimentul a...

Citeste mai mult
Taguri