Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2015 CF Moto X8


2015 CF Moto X8
  03.11.2014

Noul model X8 este cel mai dotat ATV din gama CF Moto,fiind propulsat de cel mai mare si mai puternic motor construit de companie si in plus dispune de dotari complete pentru a va ajuta in diferite sarcini utilitare si de recreatie in mediul off-road.

ATV-ul CF Moto X8 model 2015 il putem numi un mic alpinist de performanta,deoarece poarte urca cu usurinta o panta cu inclinatie de 25° si datorita garzii la sol de 27 cm trece foarte usor peste toate obstacolele intalnite in calea sa.

ATV-ul este echipat cu un motor cu 2 cilindri in V,SOHC,in 4 timpi,8 valve,racit cu lichid si capacitate cilindrica de 799.6cc si dezvolta o putere de 62 cai putere,pentru a va putea plimba fara nici o grija pe cele mai accidendate drumuri.

In ceea ce priveste puterea de franare,ATV-ul CF Moto X8 vine cu frane hidraulice cu discuri duble pe fata si un singur disc pe spate,astfel asigurand oprire optima in conditii de siguranta.

ATV-ul dispune de un set de anvelope performante care va ofera plimbari fara probleme pe drumurile off-road si in plus vine echipat cu suspensii independente fata si spate pentru a va oferi drumetii cat mai confortabile pe terenurile forestiere.

Alte caracteristici importante ale ATV-ului CF Moto X8 sunt:jantele din aluminiu de 14",panoul de bord digital,aparatori pentru maini,bila de remorcare,spatar pentru pasager si troliu de 1360kg.

ATV-ul este disponibil intr-o gama variata de culori precum portocaliu,gri,alb,albastru,rosu,negru si camuflaj,de unde va puteti alege dupa preferintele dvs.


Pentru mai multe specificatii tehnice,va rugam vizitati site-ul nostru.


CF Moto X8 woodsATVROM SPORT  - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Goes, Linhai, Kawasaki, Suzuki, TGB, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate