2015 Kawasaki Ninja H2,cea mai inovatoare prezenta la salonul EICMA Milano

2015 Kawasaki Ninja H2,cea mai inovatoare prezenta la salonul EICMA Milano

06.11.2014

Kawasaki a lansat in ultima perioada o gama larga de motociclete pentru a-i multumi pana si pe cei mai exigenti rideri,astfel toate modelele venind cu o serie de caracteristici noi privind motorizarea cat si designul excelent,specific celor de la Kawasaki,care pun foarte mult accent pe acest aspect important.

Printre cel mai asteptat model 2015 de la Kawasaki a fost Ninja H2R ,deja lansat la salonul Intermot Koln luna trecuta,iar la salonul EICMA Milano care este in desfasurare,acestia au lansat modelul Ninja H2,versiunea de strada a hyperbike-ului supraalimentat Ninja H2R.

Pe partea de design,Ninja H2 arata aproape identic cu modelul H2R,cu mici schimbari cum ar fi aripile de carbon care au fost inlocuite de niste oglinzi,avand acelasi rol de a mentine stabilitatea motocicletei atunci cand atingeti viteze maxime,inlocuirea evacuarii sport cu una pentru strada si farul cu LED pentru vizibilitate sporita.

Kawasaki Ninja H2 Street racing view

Kawasaki Ninja H2 dispune de un cadru rigid pentru a face fata presiunii la viteze mari,astfel devenind combinatia perfecta intre flexibilitate si rigiditate.

In ceea ce priveste motorizarea, Ninja H2 vine cu un motor cu patru cilindri in linie,o capacitate cilindrica de 998cc si dezvolta o putere de 210cp.De asemenea,are un cuplu maxim de 140Nm la o turatie 10.000 rpm.

Puterea de franare pentru noua motocicleta Ninja H2 este asigurata de Brembo,iar suspensiile KYB sunt reglabile atat pe fata cat si pe spate.

Un atuu important al acestui model,este ca va ofera o pozitie de condus mult mai confortabila in comparatie cu alte motociclete super-sport.

Noul model Ninja H2 beneficiaza de tehnologie de ultima generatie precum sistemul de control al tractiunii KTRC,putand fi selectat pe trei nivele in functie de terenul pe care rulati:strada,asfalt ud sau circuit.In plus,dispune de Launch Control(KLCM),Engine Brake Control(KEBC),ABS,amortizor de directie Ohlins si Quick-Shifter(KQS).
 
ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha 

Te-ar putea interesa si:

KTM introduce noi scheme de culoare pentru gama Supersport 

Sezonul 2024 aduce noutati la nivelul lineup-ului de motociclete Supersport din familia KTM Motorcycles. Producatorul austriac a anuntat update-uri de culori si grafici pentru gama RC Supersport, inspirandu-se de la prototipurile mai vechi si din com...

Citeste mai mult