2015 Ducati Multistrada 1200 S Touring D|air

2015 Ducati Multistrada 1200 S Touring D|air

29.05.2014

Compania Ducati prezinta noul model 2015 Multistrada 1200 S Touring D|air. Acesta este o motocicleta moderna care ofera un sistem integrat,un modul wireless inteligent de securitate conectat la geaca Ducati D|air® cu airbag incorporat proiectata de cei de la Dainese.

Conceptul de 4 in 1 al celor de la Ducati se realizeaza prin selectarea dintr-o gama de patru moduri de riding programate pentru a schimba instantaneu "caracterul" motorului si parametrii de riding la Multistrada 1200,chiar si in timpul calatoriei.Aceste patru moduri sunt posibile prin combinarea unui numar mare de tehnologii de prima clasa.Un sistem electronic Ride-by-Ride (RbW) administreaza diferite aplicatii pentru a reglementa puterea transmisa de rider prin clapeta de acceleratie,in timp ce sistemul de control(DTC) foloseste opt niveluri de interactiune pentru a controla rotirea rotii.

Alte caracteristici ale noului model includ suspensia cu sistemul Ducati semi-activ Skyhook, control al tractiunii, a doua generatie a motorului DS Testastretta 11 °si ABS integrate in modurile de riding. Posibilitatea asezarii bagajelor intr-o parte, manerele incalzite si un cric central sunt echipamentele standard al acestui model.

Sistemul Multistrada D|air® este proiectat pentru a se activa in doar 45 secunde,protejand soferul cat si pasagerul expus la impact,atenuand impactul cu ajutorul airbag-ului integrat in geaca conceputa de cei de la Dainese.Acest sistem este destul de inteligent ca sa inteleaga diferenta intre un potential accident periculos si un incident la o viteza redusa.

Proclamata ca o motocicleta "game-changing" Multistrada 1200 S Touring a atras toate tipurile de rideri eliminand acele bariere intre categoriile moto.Cu cei 150 cai putere care ii detine,motorul Testastretta 11° DS,Multistrada este o "jucarie" puternica,care iti ofera si plimbari confortabile atunci cand doresti datorita ergonomiei avansate.

Specificatii tehnice 2015 Ducati Multistrada 1200 S Touring D|air

 
Tip motor:Testastretta 11 ° L - Twin , 4 supape actionate Desmodromically pe cilindru , racit cu lichid

Capacitate cilindrica:1198.4cc

Alezaj x Cursa :106x67.9mm

Raport de compresie 11.5:1

Putere maxima:110.3kW ( 150c.p. ) @ 9250rpm

Putere cuplu:124,5 Nm ( 91,8 lb - ft ) @ 7.500 rpm

Sistemul electronic de injectie a carburantului ,clapeta de acceleratie eliptica

Evacuare: din otel inoxidabil cu convertor catalitic si 2 sonde lambda , tevi de esapament Aluminium

Transmisie:Cutie de viteze 6 viteze

Ambreiaj:multidisc cu control hidraulic,actiune de auto-servo pe unitate,actiune slipper pe over-run

Cadru:tubular Trellis din otel

Suspensie fata:48mm complet ajustabila tip usd furca. Compresii electronice si amortizoare rebound ajustabile cu Ducati Skyhook Suspension

Suspensie Spate:Compresii electronice si amortizoare rebound ajustabile.Arcuri electronice reglabile cu DSS Aluminium bascula pe o singura parte.

Cauciucuri fata:Pirelli Scorpion Trail 120/70 17 ''

Cauciucuri spate:Pirelli Scorpion Trail 190/55 17 ''

Frane fata:2 x 320mm discuri semi-floating,montate,etriere Brembo montate radial,4  pistoane, ABS ca echipament standard

Frane spate:disc 245mm disc,2 pistoane

Instrumente de bord:computer de bord digital multifunctional cu doua ecrane cu lumina de fundal de culoare alba;Ecran LCD principal:Kilometraj,vitezometru,turometru,ceas,indicator viteze,temperatura lichidului de racire,nivelul de combustibil.

Inaltimea sezutului:850mm

Ampatament:1530mm

Capacitate rezervor:20 litri

Greutate:207 kg ( 456.4lb )

 
 
ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda,Suzuki, Triumph, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Z500 ABS

Toate privirile vor fi atintite asupra ta cand esti in saua noului supernaked Z500 ABS! Cu o caroserie distinctiva si un motor 451cc puternic, acest streetfighter cu stil agresiv este dedicat riderilor care nu se tem sa se faca remarcati.  C...

Citeste mai mult