2014 Honda CB500X

2014 Honda CB500X

12.03.2014

Special dezvoltata pentru cei ce iubesc aventura, "Honda CB500X" este o motocicleta versatila care pune in varful listei de prioritati confortul, increderea si performanta. Multumita caracterului sau flexibil, Honda CB500X este la fel de confortabila in oras cat si pe trasee mai dure si pregatita sa va rasplateasca cu o cursa pe cinste de fiecare data cand ii porniti motorul.

Printre caracteristicile oferite de Honda CB500X se regasesc un parbriz ajustabil, un rezervor de 17 litri si un ghidon lat. Honda CB500X este construita pe un cadru din otel in forma de diamant care este atasat de motor cu 4 monturi. Venind vorba despre motor, motocicleta este propulsata de un motor de 471cc, racit cu lichid, parallel-twin cu sistem de injectie programata PGM-FI. Puterea motorului este tinuta in lesa de o transmisie cu 6 viteze.

Construita pentru aventura – orice Honda poate fi numita o motocicleta pentru aventura, dar Honda CB500X duce ideea de aventura la extrem. Aceasta este o motocicleta potrivita atat pentru oras cat si pentru off-road. Cu acest model puteti duce aventura la urmatorul nivel fiindca CB500X este echipat cu un parbriz ajustabil, un rezervor de combustibil mai mare si poate cel mai important, cu o cursa lunga a suspensiei – suficient pentru a va duce de pe asfalt pe orice drum v-ati putea imagina. Ergonomica, motocicleta CB500X va ofera un ghidon lat si o pozitie de conducere clasica dreapta pentru a va simti intotdeauna in control.

Motor performant – cu o cilindree de 471cc, racit cu lichid si cu cilindri paraleli, CB500X este foarte eficienta, in special datorita motorului cu injectie programata de combustibil PGM-FI. In mod natural, acest motor ranforseaza reputatia Honda privind increderea.

Confort si controlHonda CB500X este proiectata sa va dea o vedere de ansamblu buna asupra drumului si suficient spatiu pentru a va comuta greutatea pentru control maxim. Oferind o pozitie de conducere clasica dreapta cu ghidon lat, sa mai inalta si un design potrivit al rezervorului de combustibil, va veti simti una cu motocicleta atunci cand veti iesi cu ea pe sosea.

Parbriz ajustabil – parbrizul de pe Honda CB500X este ajustabil manual pana la 40mm pentru protectie optima impotriva vantului.

Instrumentatie digitala – un ecran LCD ofera vitezometru si kilometraj digital, ceas, trip meter, consum de combustibil in timp real si mediu si indicatori de diagnostic motor.

Far cu galogen – farul de 60 Wati H4 si reflectorul multi-fateta de pe "Honda CB500X" ofera partii din fata un look unic si proiecteaza suficienta lumina pe drum pentru vizibilitate optima.

Suspensie fata cu cursa lunga – furca fata de 41mm ofera o cursa de 14 cm iar ghidonul lat permite o virare usoara.

Frane pe disc – 320mm wave-style fata si 240mm spate, ofera o putere de franare optima.

Jante cu 12 spite – puternice si stilate, jantele din aluminiu cu 12 spite – 120/70-17 fata si 160/60-17 spate sunt usor de curatat, arata grozav, sporesc manevrabilitatea si sunt un alt punct forte al modelului Honda CB500X.

Stil unicHonda CB500X este o motocicleta usoara si dinamica ce ofera un stil aventurier cu o pozitie de conducere dreapta. Chiar daca nu este un dual-sport, noul Honda CB500X are postura unei masinarii proiectate pentru aventura cu un design unic al rezervorului de combustibil care ofera abilitatea de a misca liber greutatea corpului.

Injectie programata de combustibil (PGM-FI) – acest sistem monitorizeaza constant cateva variabile pentru a asigura ca mixtura corecta de combustibil este livrata pentru conditiile de conducere si atmosferice, pentru un bun raspuns al acceleratiei intr-o varietate de conditii de conducere.

Motor DOHC Twin Cylinder – motoarele Honda twin sunt faimoase pentru versatilitatea lor, iar motorul lui Honda CB500X este unul dintre cele mai bune de pana acum. Folosind aceeasi dimensiune a pistonului ca si sportbike-ul CBR600RR, motorul parallel-twin ofera performanta accesibila pe intreaga gama de rotatii.

Cadru tubular din otel – cadrul unei motociclete este baza pentru manevrabilitatea ei. Cadrul in forma de diamant al lui Honda CB500X se leaga de motor cu 4 monturi, oferind o fundatie solida pentru o experienta de conducere superioara.

Suspensie spate Pro-Link – un sasiu sofisticat cu suspensie spate Honda Pro-Link, cu reglare in 9 trepte si o cursa de 11.9 cm ofera o cursa buna peste mici si mari denivelari, crescand confortul si manevrabilitatea.

Frane ABS – sistemul ABS disponibil pentru Honda CB500X ofera opriri mai controlate in conditii de conducere mai putin ideale.

ATVROM - importator motociclelte Aprilia, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Triumph, Yamaha

Te-ar putea interesa si:

ZEEHO expune cele mai recente scutere AE si C!TY SPORT la Bangkok Motor Show

ZEEHO participa la cea de-a 45-a editie International Bangkok Motor Show 26-7 aprilie. La standul brandului subsidiar CFMOTO pot fi admirate cele mai noi modele de scutere electrice ZEEHO: C!TY SPORT, AE8 SE, AE6 SE, AE2, AE8 si AE6. Evenimentul a...

Citeste mai mult