2011 Yamaha Rhino 700 FI Side-by-Side

2011 Yamaha Rhino 700 FI Side-by-Side

21.02.2011

2011 Yamaha Rhino 700 FI Side-by-Side (SxS), inclusiv editia Sport vor aparea in saloanele dealerilor. Yamaha Rhino continua sa fie in topul celor mai capabile masinarii off-road.

Yamaha a intrat in forta pe piata SxS in 2003, cand a lansat primul model Rhino si fiindca i-a placut foarte mult sa fie pe primul loc, a ramas acolo mai ales datorita mixturii pe care a facut-o intre calitate si durabilitate. Rhino este considerat unul dintre cele mai performante vehicule din clasa ATV, SxS si, de asemenea, din categoria masinariilor preferate de fermierii, vanatorii de ocazie. Nici nu ar putea fi altfel, daca se tine cont de abilitatile sale de “bun utilitar” pe teren accidentat.

Pentru 2011, Yamaha s-a gandit sa-i aduca prietenului sau Rhino o serie de imbunatatiri, un volan nou, o centura de siguranta, reglabila care asigura riderului un confort sporit in conditiile de rulare off-road. De asemenea, nou pentru gama Rhino 2011 este si editia sport, White Armor care vine pe piata cu amortizoare reglabile performante, jante din aluminiu, top cu design atragator, protectii aripi, carry bar si un kit grafic de exceptie.

Daca ii trecem in revista capacitatile motorului, putem spune ca are o “inima” de 700cc, racire lichid, 4 valve, SOHC care ofera un cuplu si o forta de exceptie in teren accidentat. In aceeasi ordine de idei mai pot fi enumerate transmisia automata, sistemul On-Command(r) 2WD/4WD  cu diferential a cauri comanda se face extrem de simplu, prin apasarea unui buton. Cand vine vorba de sistemul de franare, discurile hidraulice, etrierele cu doua pistonase isi fac toata treaba indiferent de teren.

Rhino 700 FI este dotat cu o serie de accesorii care nu fac decat sa creasca tot ce tine de confortul pilotului: structura de protectie in caz de rasturnare, priza 12 volti compatibila cu sistemul GPS, lanterna, telefon. Rhino beneficiaza, de asemenea, de scaune captusite cu spatar si tetiere atat pentru pilot cat si pentru pasager, precum si bord digital cu leguri care indica starea bateriei, sau ofera alte informatii despre modul de functionare al vehiculului in acel moment: speedometer, odometer, ceas, nivel combustibil, treapta de viteza. Rezervorul incapator de aproape 30 de litri permite sa se faca excursii lungi, fara grija realimentarii.

In ceea ce priveste alte detalii de care cei de la Yamaha au tinut cont pentru  Rhino 700 FI, se mai pot aminti manerele de sustinere pentru pasager, suporturile pentru bauturi, portierele care nu permit noroiului sa nu patrunda in interiorul masinariei, pozitia filtrului de aer chiar sub capota, pentru a evita contactul cu noroiul, apa.
2011 Yamaha Rhino este disponibil in variantele de culoare Hunter Green, Red si White Armour pentru  Editia Sport.

Te-ar putea interesa si:

2025 KTM 250 SX-F ADAMO EDITION celebreaza un campion

Pentru a celebra succesul lui Andrea Adamo in Campionatul Mondial MX2 2023, KTM dezvaluie modelul KTM 250 SX-F ADAMO EDITION. Dupa o evolutie superba in lupta pentru titlu cu patru victorii moto si 19 podiumuri, KTM sarbatoreste prin aplicarea unor a...

Citeste mai mult