2011 Honda FourTrax Recon iese pe imas

2011 Honda FourTrax Recon iese pe imas

31.03.2011

Stiti cum se spune, ca intr-o lupta nu conteza marimea cainelui din ring, ci curajul pe care-l are. Asta se poate spune si de FourTrax Recon. Poate ca atunci cand ii cititi fisa tehnica, va frapeaza ca este cel mai mic ATV, cu inima de 250cc, dar aflati ca este cel mai „harnic” din clasa lui, oferind peformante remarcabile pentru puterea lui. Cu o constitutie compacta, acest ATV este capabil sa se descurce mult mai bine pe potecile inguste decat fratii sai mai mari.

In cazul in care un asemenea vehicul va face cu ochiul, cu siguranta veti fi multumiti de motorul de 229cc, OHV, racit cu aer, monocilindru. Este exact cat va trebuie, daca nu cumparati FourTrax Recon-ul pentru a participa la curse de viteza. Ca sa se descurce pe teren off-road, este dotat cu suspensii independente fata si bascula cu monoamortizor pentru spate. In ceea ce priveste rotile, acesta este incaltat cu pneuri 22 x 7-11/ fata si 22 x 10-9/ spate.

 

Te-ar putea interesa si:

Fantic acorda garantie pe viata pentru cadrele modelelor eMTB incepand de anul acesta

Calitatea a reprezentat dintotdeauna unul din pilonii brandului Fantic, alaturi de inovatie, design si performanta. Producatorul italian s-a straduit mereu sa imbunatateasca designul si asamblarea bicicletelor sale electrice montane, asigurand standa...

Citeste mai mult
Taguri