Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Yamaha cauta solutii pentru problemele financiare


Yamaha cauta solutii pentru problemele financiare
  18.02.2010

Yamaha detine al doilea loc in clasamentul mondial al producatorilor de motociclete, Honda ocupand prima pozitie. Iar cu aceasta situatie economica globala, se pare ca marile companii au de suferit int-o proprtie mult mai ridicata.

De curand am publicat si o stire in care Yamaha adoptase o strategie de reorganizare a productiei, in care una din masuri viza transferul productiei mondiale de ATV-uri din zona nipona in uzina de pe teritoriul SUA, un mare "consumator" de astfel de vehicule avand si cea mai mare piata de desfacere.

Pe langa aceasta masura, Yamaha a anuntat si inchiderea a sapte fabrici, lucru care va determina concedierea a peste 1000 de muncitori. Producatorul japonez continua astfel acest proces de reorganizare a fabricilor si a intregii linii de manufacturare. Mai mult, acestia urmaresc si redistribuirea fortei de munca, scaderea costurilor si cresterea eficientei.

Perderile inregistrate de catre producatorul nipon pentru anul 2009 sunt estimate la 2,4 miliarde de dolari. Yamaha este increzatoare in legatura cu viitorul companiei, mizand pe o cerere constanta de motociclete pe continentul asiatic, luand in calcul totodata o scadere semnificativa a vanzarilor in Statele Unite ale Americii si Europa.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate