Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Warn prezinta farurile Extreme Terrain HID


Warn prezinta farurile Extreme Terrain HID
  27.11.2014

Compania Warn este in principal cunoscuta pentru troliurile sale, insa acestia s-au axat si pe alte produse impresionante,cum ar fi noile faruri Extreme Terrain (XT) HID.

Acestea sunt disponibile cu dimensiunea de 4", pentru o "explozie" de lumina si 2", pentru o raza mai ingusta si intensa, insa in orice varianta ofera o cantitate de lumina puternica si orbitoare.

Proiectoarele Extreme Terrain HID au o carcasa de aluminiu forjat, geam rezistent la impact si piese din otel inoxidabil cu inchidere ermetica din silicon, pentru a rezista si a face fata oricarei forme de abuz. Se monteaza foarte usor pe bara de protectie sau alte bare de pe ATV, chiar si pe manere.

Un set de faruri XT HID de 4" are un pret retail de vanzare incepand cu 500 euro, in timp ce setul de 2" costa 420 euro. Cu siguranta nu putem spune ca XT HID este un produs ieftin si este de inteles ca sunt destui care nu sunt dispusi sa faca o astfel de investitie, astfel incat exista si o alternativa, farurile cu halogen Warn fiind mai ieftine.

Farurile cu halogen de la Warn au toate aceleasi materiale in componenta ca si proiectoarele XT HID, avand aceeasi carcasa, piese si tip de inchidere.Singura diferenta este data de utilizarea becurilor cu halogen, care sunt cu aproape 50% mai slabe si totodata varietatea HID. 
ATVROM SPORT - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Symtec,Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate