ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

10 utilizari ale ATV-ului entry-level CFMOTO X4 CForce 450


10 utilizari ale ATV-ului entry-level CFMOTO X4 CForce 450
  18.07.2022

CFMOTO X4 CForce 450 este cel mai accesibil model al gamei de ATV-uri CFMOTO. Pentru sezonul 2022, acest ATV 400cc aduce performanta premium, datorita caracteristicilor best-in-class. De asemenea, la fel ca restul vehiculelor 4x4 de teren din gama producatorului chinez, beneficiaza de 5 ani garantie.

Cel mai bun ATV entry-level de pe piata la ora actuala aduce un pachet de dotari standard cuprinzator si vine echipat cu tehnologie avansata. Noua generatie de modele 400cc din gama a primit optimizari si din punct de vedere al designului. X4 CForce 450 poate servi cu succes pentru intrebuintari multiple, ca de exemplu: 

  1. Plimbari de agrement. Chiar si riderii incepatori se pot bucura de iesiri in natura memorabile, pilotand un ATV CFMOTO X4 CForce 450. Acest model este manevrabil si distractiv de pilotat. Pentru aventuri solo pe drumuri off road, puteti opta pentru varianta CForce 450S. In cazul in care planuiti escapade in outdoor alaturi de un prieten, alegeti modelul de ATV 2 locuri, X4 CForce 450L, care poate acomoda fara probleme riderul si un pasager. 
  2. Camping. Datorita portbagajelor incapatoare si capacitatii sporite de remorcare si tractare, puteti transporta catre destinatia dorita echipamentele de camping. 
  3. Pescuit si vanatoare. Personalizat cu accesorii ATV potrivite, X4 poate fi un excelent partener pentru cei care practica vanatoarea sau pescuitul. 
  4. Transport de hrana pentru animale
  5. Sarcini diverse la ferma, cabana, in jurul gospodariei
  6. Intreceri cu prietenii, competitii de profil 
  7. Diverse lucrari agricole
  8. Lucrari in gradina
  9. Transport de bunuri, unelte si persoane
  10. Indepartarea zapezii in sezonul de iarna. Echipat cu o lama zapada ATV, X4 va poate ajuta sa reduceti considerabil din timpul petrecut pentru a indeparta zapada. 

 

Gama de ATV-uri CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Timisoara

Tag-uri

cfmoto x4, cfmoto x4 cforce 450, atv 400cc, 4x4, off road, atv cfmoto,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate