Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Troliul wireless Warn Xtreme Terrain XT30


Troliul wireless Warn Xtreme Terrain XT30
  11.03.2010

Daca ar trebui sa numim un accesoriu indispensabil unui ATV utilitar, cu siguranta acesta ar fi troliul. Un troliu rezistent si de calitate te va scoate din multe incurcaturi, asadar ai grija sa alegi ce este mai bun. Un produs de recomandat este troliul Warn XT30, creat special pentru vehiculele utilitare grele. Gama de modele Extreme Terrain (XT) este disponibila cu 15 metri de cablu sintetic, nu din otel, cu un diametru de 0.7 cm. Cablul este fabricat din acelasi material folosit si la vestele anti-glont si dispune de aceeasi rezistenta ca si un cablu din otel, insa are in plus flexibilitate. Mai mult, nu va trebui sa va ingrijorati ca va rugini, asa cum se intampla cu cablurile traditionale.

Cu o capacitate de 1.360 kg, XT30 foloseste un sistem planetar triplu, pus in miscare de un motor DC 12V care livreaza 0.9 CP. In traducere, este suficient cat sa scoateti o motocicleta impotmolita, sa trageti un alt ATV, sa mutati busteni sau sa va scoateti din locuri dificile. Un alt lucru care ne incanta la XT30 este faptul ca are o telecomanda wireless si un buton montat pe ghidon, cu care puteti manevra operatiunile.

Setul de accesorii Warn Winch Accesory Kit va transforma experienta de tractare intr-una mai eficienta, mai rapida si mai puternica. Montarea unui XT30 poate fi putin dificila, insa veti vedea ca rezultatul final merita efortul.

Va puteti achizitiona acest troliu si prin ATVROM, la un pret de 700 euro.

foto @ www.motorcycle-usa.com

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate