Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Troliul ProMark Offroad-Gorilla XTR 3000


Troliul ProMark Offroad-Gorilla XTR 3000
  26.04.2010

Daca va antrenati in cautarea troliului perfect, iata un model care se bucura de un feedback pozitiv, care are si avantajul unui pret scazut fata de alte modele similare de pe piata.

Modelul ProMark Offroad XTR 3000 ( 1360 kg) vine cu un pachet complet care contine toate piesele pentru montat, piesa de ghidare din aluminiu, opritor din cauciuc si cablu sintetic cu otel. Pentru controlarea troliului, ProMark Offroad va ofera o telecomanda cu fir, cu un buton "in/out", care permite transmiterea comenzilor de la o distanta de 25 cm. In plus, Promark ofera si "joystick-ul" clasic pentru instalare in cabina. Producatorul ofera si o garantie pe viata, lucru care demonstreaza calitatea ridicata a produselor.

Instalarea propriu zisa ar trebui sa decurga simplu, avand la dispozitie toate pisele, cablurile necesare si instructiunile explicate in detaliu. Inainte de toate, ar trebui sa va asigurati de potrivirea acestui produs cu modelul vostru de ATV, pentru a nu avea supriza ca nu are dimensiunile potrivite.

Cablul de otel poate avea plusuri si minusuri, insa daca preferati acest tip, troliul Promark Offroad XTR este perfect cu cablul din otel sintetic albastru. Cablul are o lungime de 127 cm si este extrem de rezistent, usor si mult mai simplu de manevrat decat un cablu traditional din otel. Un alt avantaj al acestui material este faptul ca nu prea sunt sanse ca in cazul in care se rupe, acesta sa ricoseze.

In concluzie, la orice plimbare off-road, puteti conta pe Promark XTR ca va va scoate din incurcaturi, iar pretul este un avantaj greu de ignorat. Puteti vizita si pagina oficiala
www.ProMarkOffroad.com, un site complet, cu numeroase informatii referitoare la produsele variate Gorilla-ProMark.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate