Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Troliul pentru lemne iti usureaza munca


Troliul pentru lemne iti usureaza munca
  13.10.2010

QuadSkidder. Acesta este numele englezesc al troliului cu ajutorul caruia gospodarii si gospodinele care locuiesc la casa, pot transporta lemne si cherestea. Este un accesoriu  pentru ATV care va ajuta foarte mult in gospodarie.

Cu ajutorul acestui troliu se pot transporta butuci cu lungimea de 6 metri, iar platforma face fata oricarui tip de teren accidentat, chiar daca este brazdat de roci dure sau alte obstacole. Este confectionat din material rezistent, otel cu grosime de ¼, iar accesoriul este disponibil impreuna cu un kit de lant 5/16 G30 care se poate atasa de orice cui de remorcare. Placa de tractiune cantareste 30 de kilograme si masoara 25" W x 34" L, iar kitul de lant si cutia pentru depozitare au o greutate de 12 kilograme. Pentru a asigura o buna rulare pe teren, forma placii este usor curbata, in felul acesta impiedicandu-se blocarea in pamant in timpul tractiunii.

In cazul in care v-ati dat seama ca aveti nevoie de acest accesoriu, pregatiti 550 de dolari, iar coletul va va ajunge la usa.
 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate