ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

5 featuri de top ale ATV-urilor CF Moto


5 featuri de top ale ATV-urilor CF Moto
  25.06.2020

Cand alegi ca partener pentru off road un model de ATV CF Moto, ai acces la unele din cele mai bune caracteristici. In timp ce unele featuri vin standard, exista avantaje pe care clientii de pretutindeni le apreciaza in mod deosebit. Trece si tu in revista cele mai populare atribute tehnice si dotari specifice gamei!

5 caracteristici care contribuie la o experienta de riding asa cum iti doresti

  • Beneficiezi de control al tractiunii, moduri 2W/4WD si diferential blocabil 4WD - aceasta caracteristica permite tractiune imbunatatita si control sporit asupra vehiculului la pilotare in orice conditii de teren. 
  • Cutie automata CVTech, frana de motor. O dotare avantajoasa pe termen lung. Ambreiajul modern favorizeaza agilitate de invidiat si un comportament exemplar pe traseu. In plus, asigura o durata de viata lunga a curelei. 
  • Bord multi-functional digital. La fel ca la orice alt vehicul, datele de calatorie sunt indispensabile pentru o buna functionare. Daca nu ai la indemana informatii precise, poti in mod involuntar sa provoci daune, dar si sa te pui in pericol. Fiecare model CF Moto vine prevazut cu vitezometru, odometru, ceas si temperatura, plus altele. Dasboard-ul este usor de curatat si dispune de protectie anti-praf. De asemenea, este foarte accesibil. 
  • Rack-uri heavy-duty din otel. Multe modele CF Moto detin portbagaje pentru depozitare, astfel incat vei putea transporta orice ai nevoie. In cazul in care vehiculul tau de teren 4x4 nu are un asemenea accesoriu, acesta poate fi cu usurinta instalat ulterior. Rack-urile sunt deosebit de rezistente in orice conditii de vreme si iti pot servi cu succes la stocarea de unelte, echipamente pentru camping, hrana sau orice ai nevoie. 
  • Carlig de remorcare 2” si priza. Nu doar ca un ATV din familia CForce poate sa infrunte obstacolele off road si este construit pentru pilotare frecventa, dar este si suficient de puternic pentru a permite accesorizarea cu un trailer/remorca. Aceasta caracteristica poate simplifica diverse sarcini utilitare si este practica daca ai de munca in cadrul fermei sau pe un site de constructie. Totodata, ai avantajul de a putea transporta o incarcatura extra pentru camping, vanatoare, pescuit, posibilitatile fiind nelimitate. 

 

Tag-uri

atv cf moto, off road,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate