ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2021 Husqvarna TE300i


2021 Husqvarna TE300i
  05.05.2021

Motocicleta Husqvarna TE 300i poate fi caracterizata drept partenerul perfect pentru a explora trasee unde putini au pus piciorul. Motorul monocilindru, 293.2 cm³ in 2 timpi permite o utilizare usoara si a fost dezvoltat sa ofere performanta de top in clasa sa. Livrarea lina a puterii si cuplul impresionant constituie atuurile care au facut celebru acest model inca de la prima generatie. Pentru sezonul 2021, motocicleta enduro TE 300i ofera mai mult control si detine ergonomie si sasiu gandite la ultimele standarde.

Motorul 300cc in 2 timpi cu care vine echipat TE 300i este varful de lance al gamei enduro Husqvarna Motorcycles.
Dispune de injectie electronica si de elemente pozitionate precis pentru centralizarea optima a masei si ofera vibratii reduse.

Cadrul din otel este realizat prin tehnologie cu laser, iar geometria este avansata pentru a oferi riderului un feedback optim si stabilitate de exceptie in linie dreapta. Beneficiaza de protectii pentru extra durabilitate.

Setup gandit pentru cucerirea oricarui traseu
Furca WP XPLOR 48 pe fata este creata special pentru pilotare enduro. Suspensiile sunt ajustabile. Cursa 300 mm.

Tehnologie premium. Prin intemediul MAP SELECT SWITCH, caracteristicile pot fi modificate pentru a livra puterea in functie de preferintele pilotului si de conditiile de teren. Exista doua setari, Map 1 pentru putere standard si Map 2 pentru putere redusa la rularea in conditii de tractiune scazuta.
Pachetul standard mai include: pornire electrica, cutie cu 6 viteze, rezervor 8.5 L, frane pe disc, suspensie spate WP XACT cu monoamortizor, sa de inaltime 950 mm. Conform constructorului, modelul Husqvarna TE 300i ofera un consum de aproximativ 2.79 l/100 km.

In concluzie, aceasta motocicleta Husqvarna cu aptitudini de campion si performanta de top cu siguranta va pune in valoare potentialul oricarui rider pasionat de enduro. 

Tag-uri

motociclete husqvarna, enduro, husqvarna te300i, motocicleta off road,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate