Back to old version

SXS

0 produse

Nu exista produse care sa corespunda criteriilor selectate.

SXS sau UTV (Utility Task Vehicle) sau SSV (Side-By-Side Vehicle) este un vehicul asemanator cu ATV-ul. Acesta are o capacitate de pana la 6 persoane, iar principalele diferente intre SxS si ATV sunt modul in care riderul si pasagerul sunt asezati (in cazul ATV-ului, riderul sta in fata, iar pasagerul sta in spatele acestuia, in timp ce in cazul UTV-ului, cei doi stau unul langa altul) si capacitatea de transport a acestora (SxS-ul poate avea o capacitate de transport cu pana la 600 kg mai mare, in comparatie cu ATV-ul).

ATVRom este distribuitor SxS in Romania si ti-a pregatit zeci de modele de SxS-uri de la producatorii CanAm Bombardier, CF Moto si Polaris, cat si o gama variata de vehicule off-road si on-road, dintre care putem aminti ATV-uri, SxS-uri, motociclete, scutere, biciclete, skijet-uri si snowmobile. Pentru ca experienta condusului sa fie una cat mai buna, poti apela la diferite accesorii si echipamente de protectie (care, de altfel, sunt extrem de importante), disponibile in oferta ATVRom.

Compania Polaris este un producator de ATV-uri, SxS-uri, motociclete si snowmobile din Minnesota, SUA. Producatorul Polaris se bazeaza pe faptul ca, crearea de produse de top este un mod de viata, experienta condusului fiind la baza activitatii sale. Principalele valori ale companiei sunt munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea si pasiunea prin excelenta.

Modelele de UTV Polaris din gama de produse a ATVRom (distribuitor SxS in Romania) sunt dotate fie cu motor 1 cilindru 4 timpi, fie cu motor 2 cilindri 4 timpi. In functie de model, acestea sunt capabile sa livreze 44 CP, 61 CP sau 82 CP. In ceea ce priveste capacitatea cilindrica, vei descoperi urmatoarele variante: 567 cc, 925 cc si 999 cc.

Daca te-ai hotarat sa-ti cumperi un SxS Polaris nou din gama de produse ATVRom, trebuie sa stii ca ai la dispozitie patru modalitati de plata, si anume plata cash, cu cardul, prin OP si prin intermediul monedelor virtuale. In plus, ai posibilitatea de a achizitiona un SxS Polaris in rate sau in leasing. Daca vrei sa conduci un UTV, atunci trebuie sa stii ca ai nevoie de carnet de conducere, care poate fi categoria B1 sau categoria B, in functie de modelul ales.

Specialistii ATVRom sunt gata sa te indrume in alegerea celui mai bun SxS pentru tine si nevoile tale, cat si in ceea ce priveste accesoriile si echipamentele de protectie potrivite pentru tine. 

Intrebari frecvente SXS

Da, pentru a conduce un SXS este nevoie sa detineti permis conducere categoria B. Singurele care se pot conduce fara permis sunt vehiculele destinate copiilor.

SXS-urile cu omologare Euro 4 / Euro 5 se inmatriculeaza la Politie, iar cele cu omologare de Tractor (T3b) se vor inscrie pe raza primariei de domiciliu.

Toate indicatiile de intretinere a vehiculului dvs se afla specificate in Carnetul de garantie pe care il primiti la cumparare. Intervalele de revizii sunt, de asemenea, specificate in Carnetul de garantie. Va sfatuim sa il cititi cu atentie pentru o functionare cat mai buna indelungata a noii dvs achizitii.

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.

De service si revizii puteti beneficia fara nici o problema. De garantie beneficiati doar in cazul in care furnizorul de la care ati cumparat dvs SXS-ul este dispus sa coopereze cu tehnicienii ATVRom pentru rezolvarea problemei dvs.

Preturile pentru SXS-uri difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.

Da, puteti cumpara SXS in rate sau leasing. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.

Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

*Preturile afisate in aceasta pagina nu contin TVA