Back to old version

SXS

3 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

Reducere 10%
Can-Am Traxter Base HD7 T '22

Can-Am Traxter Base HD7 T '22


Motor: Rotax 650cc, 1 cilindru, racit cu lichid, EFI

Suspensie spate: TTA-HD cu bara stabilizatoare externa, amortizoare...

Frana fata: 2 discuri hidraulice

11.275 €

10.148 €

Can-Am Maverick Trail DPS 1000 T '22


Motor: Rotax 1000, V-Twin

Suspensie spate: TTA, bara antiruliu, amortizoare twin tube pe gaz

Frana fata: 2 discuri ventilate 220mm, etriere cu 2 pistoane

16.024 €

Can-Am Maverick Sport X RC 1000R '22


Motor: Rotax 1000, V-Twin

Suspensie spate: TTA (Torsional Trailing A-arms) independenta cu ba...

Frana fata: 2 discuri ventilate 220mm, etriere cu 2 pistoane

21.093 €

Daca esti in cautarea unui SxS CanAm nou, intra in legatura cu specialistii ATVRom, care te vor indruma in alegerea celui mai bun model pentru nevoile si preferintele tale. In gama de produse ATVRom intra atat vehicule de transport si cu scop recreational, cat si vehicule cu scop utilitar. Astfel, vei descoperi o gama variata de ATV-uri, SxS-uri, motociclete, scutere, biciclete, skijet-uri, snowmobile si vehicule Spyder si Ryker. In ceea ce priveste categoria de SxS-uri, te asteapta o serie de modele de la producatori renumiti in domeniu, si anume Can Am Bombardier, CFMoto si Polaris. In plus, in oferta ATVRom intra si o serie de accesorii si echipamente de protectie, ideale atat pentru vehicule side-by-side, cat si pentru celelalte vehicule disponibile in magazinele noastre.

SxS-ul / UTV-ul / side-by-side-urile sunt vehicule ce pot transporta un rider si maxim 5 pasageri. Acestea sunt asemanatoare cu ATV-urile, diferenta facand-o capacitatea de transport mult mai mare, cat si modul in care sunt asezati riderul si pasagerii. Pentru a conduce un astfel de vehicul, trebuie sa fii detinator de carnet de conducere categoria B sau B1. In cazul categoriei B1, trebuie sa ai varsta de 16 ani si poti conduce pe drumurile publice doar vehicule ce nu depasesc greutatea de 400 kg si cu motor ce nu depaseste 15 kW.

Povestea companiei Bombardier a inceput de la aparitia snowmobilului, un vehicul ce a luat nastere din nevoia de confruntare cu un adversar de temut, si anume zapada. Calitatea si creativitatea sunt doua atribute ce descriu spiritul Can Am Bombardier si care au facut ca acest producator sa fie cunoscut in America, Europa si Asia-Pacific. Cele mai cunoscute vehicule marca CanAm Bombardier sunt motoarele si kart-urile Rotax, ATV-urile Can-Am, roadsterele Spyder, skijet-urile Sea-Doo si snowmobilele Lynx si Ski-Doo.

SxS-urile Can-Am Bombardier au diferite motorizari si caracteristici tehnice, astfel ca pot fi utilizate atat de cei care nu au foarte mare experienta, cat si de iubitorii de adrenalina. In oferta ATVRom intra modele de SxS Can-Am cu motor Rotax, iar din punct de vedere al capacitatii cilindrice, modelele de UTV-uri Can-Am sunt disponibile in urmatoarele variante: 650 cc, 900 cc si 976 cc. Daca vorbim despre putere, motoarele sunt capabile sa livreze pana la 1000 CP (52 CP, 65CP, 75 CP, 82 CP, 95 CP, 100 CP, 120 CP, 172 CP, 200 CP sau  1000 CP).

ATVRom iti pune la dispozitie patru metode de plata, cat si doua metode de finantare. Astfel, poti achizitiona un SxS Can Am in rate, in leasing, cash, cu cardul, cu monede virtuale si prin ordin de plata.

Intrebari frecvente SXS

Da, pentru a conduce un SXS este nevoie sa detineti permis conducere categoria B. Singurele care se pot conduce fara permis sunt vehiculele destinate copiilor.

SXS-urile cu omologare Euro 4 / Euro 5 se inmatriculeaza la Politie, iar cele cu omologare de Tractor (T3b) se vor inscrie pe raza primariei de domiciliu.

Toate indicatiile de intretinere a vehiculului dvs se afla specificate in Carnetul de garantie pe care il primiti la cumparare. Intervalele de revizii sunt, de asemenea, specificate in Carnetul de garantie. Va sfatuim sa il cititi cu atentie pentru o functionare cat mai buna indelungata a noii dvs achizitii.

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.

De service si revizii puteti beneficia fara nici o problema. De garantie beneficiati doar in cazul in care furnizorul de la care ati cumparat dvs SXS-ul este dispus sa coopereze cu tehnicienii ATVRom pentru rezolvarea problemei dvs.

Preturile pentru SXS-uri difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.

Da, puteti cumpara SXS in rate sau leasing. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.

Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.