O zana, doua zane... trei zane

O zana, doua zane... trei zane

21.09.2010

Curata peretii, arunca posterele vechi cu Madonna si Sabrina si pregateste-te, pentru ca acum vine ceva tare. Iti place roscata? Blonda? Bruneta? Uite-o langa un ATV... priveste-o si langa o motocicleta de teren... sau una customizata.

Daca ai o sotie sau o prietena geloasa, gaseste un alt loc decat dormitorul in care sa-ti  pui calendarul 2011 FLYTE ATV, pentru ca, sigur nu-i va prinde bine sa vada atatea frumuseti adunate la un loc. Si aici ne referim, bineinteles, la multimea de modele de ATV-uri care au fost fotografiate in toate ipostazele. Arsenalul care va ataca privirile barbatilor cuprinde 65 de imagini cu frumoase domnite si quad-uri naravase.

Pentru cei care nu suporta ATV-urile, desi ne este foarte greus a credem asa ceva, exista si doua variante de calendar cu fotografii ale zanelor pe doua roti, atat customizate cat si si enduro.

Te-ar putea interesa si:

Husqvarna Motorcycles rafineaza gama Naked pentru sezonul 2024

Complet noi pentru sezonul 2024, gamele Vitpilen si Svartpilen sunt simple si moderne, imbratisand mostenirea suedeza si peste un secol de inovatie. Puterea rafinata, componentele de greutate usoara, dinamica sportiva si calitatea exceptionala de con...

Citeste mai mult
Taguri