Noul KTM X-BOW R, testat pe circuit la ROTAC

Noul KTM X-BOW R, testat pe circuit la ROTAC

12.05.2022

X-BOW R, cea mai noua masina KTM, a fost testata pentru prima data pe un circuit din Romania. In ciuda designului specific masinilor de curse, autoturismul poate fi inmatriculat si condus pe soselele din tara noastra. A doua cursa la care X-BOW R va participa se desfasoara la Mangalia, sambata, 14 mai.

Cunoscuta firma austriaca, producatoarea motoarelor si a modelelor de motociclete KTM, a venit cu o noutate pe piata de autoturisme lansand fabulosul X-BOW. Primul supersports car din gama de top, KTM X-BOW R, a ajuns in Romania saptamana trecuta si a fost testat cu succes pe circuitul motorsport de la Adancata. Noul autoturism produs de KTM a fost inscris la ROTAC, Romanian Time Attack Challenge, competitia de motorsport in cadrul careia masinilor le sunt testate limitele. Cu un motor de 300 CP si o greutate de 810 kg, versiunea de top a masinii KTM X-BOW, modelul R, a atras toate privirile spectatorilor prezenti pe circuit.

Dani Otil a urcat pentru prima data la volanul masinii care atinge 100 km in doar 3,9 secunde. „A fost o experienta placuta pentru mine sa conduc versiunea racing a noului KTM X-BOW. Este o masina extrem de sigura care sta foarte bine pe carosabil la viteza mare si care poate fi condusa cu usurinta in timpi foarte buni. Pentru ca KTM X-BOW R este o masina de strada, ne-am inscris la Campionatul National de Super Rally din Mangalia, unde au loc singurele curse de circuit stradal din Romania. Aceasta competitie se va desfasura sambata, 14 mai, la Mangalia”, a declarant Dani Otil.

In ciuda aspectului specific masinilor de curse, modelul X-BOW R produs de KTM poate fi inmatriculat cu usurinta si poate circula regulamentar pe orice drum din Romania si nu numai. Prin acest model, KTM isi doreste sa ofere clientilor o experienta unica, dar si sigura la volanul unei masini ce va atrage toate privirile. Noul KTM X-BOW R este disponibil pentru achizitionare si in Romania.

Te-ar putea interesa si:

S-a deschis sesiunea de inscrieri pentru HUSQVARNA TREK 2024!

Husqvarna propune o experienta de 3 zile de riding fabuloasa in zona de sud a Spaniei Pentru posesorii lui Norden 901, Norden 901 Expedition, 701 Enduro si 701 Enduro LR, Husqvarna Trek 2024 este un eveniment care nu trebuie ratat! Organizata de...

Citeste mai mult