Back to old version
X-551 protejeaza enduristii

X-551 protejeaza enduristii

15.04.2011

Enduro si supermoto. Acestor categorii de motociclisti si ATV-isti li se adreseaza noul model de casca, X-551 ce poarta semnatura celor de X-lite. Casca X-551 nu are doar un stil inconfundabil, ci este si confectionata dintr-un material rezistent, este confortabila si, de asemenea, este compatibila cu sistemul de comunicare N-Com X-Series. 

Aspectul agresiv este dat de liniile elegante carora li se adauga cozorocul si viziera ce asigura protectie impotriva luminii puternice a soarelui. Casca este ideala si atunci cand se utilizeaza pe drumuri neasfaltate. Viziera se detaseaza cu usurinta, astfel incat casca poate fi purtata cu ochelari speciali de enduro.  X-551 beneficiaza de un sistem de ventilare bine pus la punct, cu prize largi de aer in zona barbiei si in partea de sus a calotei. Modelul X-551 este compatibil cu sistemul de comunicare N-Com X-Series, care permite riderului sa obtina informatiile de care are nevoie, sa discute cu pasagerul din spate sau sa asculte muzica. Potrivit motoblog.it, pretul este de aproape 400 de euro.

Te-ar putea interesa si:

2023 CFMOTO UFORCE 1000XL

CFMOTO UFORCE 1000 XL este un side-by-side utilitar cu 6 locuri, bazat pe modelul UForce 1000 si aduce o experienta optimizata pentru utilizator.Construit pe platforma puternica preluata de la varianta standard, acest SxS CFMOTO permite o performan...

Citeste mai mult