Video: 2011 Aprilia Dorsoduro 1200

Video: 2011 Aprilia Dorsoduro 1200

20.01.2011

Modelul Dorsoduro 1200 din familia de motociclete Aprilia este din nou protagonistul unui clip de promovare. De aceasta data, I se studiaza abilitatile, I se specifica toate caracteristicile tehnice, mai ales ca managerul de produs, Umberto Basso incearca sa-i faca o prezentare ca la carte, iar cascadorul Emanuele Freddo s-o plimbe.

Poate putin cam greoaie uneori, comparativ cu un model cu motor monocilindru, totusi se caracterizeaza printr-o acceleratie si stabilitate bune la viteze mari care o apropie de motocicletele supersport. Potrivit motoblog.it, Aprilia Dorsoduro 1200 nu se arata prea incantata pe teren alunecos, dar pe trasee bune, profita din plin de fiecare centimetru.

Pentru demonstratie din clip, s-a apelat la stunt man-ul Emanuele Freddo care, cu un stil de pilotare extrem de sigur si curat, incearca uneori sa se ia la tranta cu legile incontestabile ale fizicii.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 800MT Sport: putere si raspuns prompt

Brandul chinez, CFMOTO, isi cimenteaza pozitia pe piata de motociclete, iar modelul adventure touring 800MT demonstreaza cat de competitiv a devenit. Finisajele si dotarile sunt la egalitate, daca nu chiar mai bune, decat cele de la producatorii mai ...

Citeste mai mult