A II-a editie Vespa Sei Giorni

A II-a editie Vespa Sei Giorni

29.05.2019

Urmand succesului inregistrat de scuterul Vespa Sei Giorni, pe piata a fost lansata a doua serie a acestui model prestigios. Noul scuter in editie limitata este, la fel precum modelul predecesor, inspirat de legenda de curse din anii 50.

Noua motorizare 300 HPE (High Performance Engine) livreaza 23 cai putere .

Prima editie Vespa Sei Giorni a aparut in 2017 si a devenit imediat populara printre cei care prefera ca alternativa de transport scuterul. A doua editie a primit imbunatatiri semnificative si se caracterizeaza printr-o combinatie armonioasa intre tehnologia de ultima ora, vocatia pentru calatorie specifica familiei de scutere Vespa GTS si traditia de curse a brandului italian.

Aceasta noua editie Vespa Sei Giorni evoca modelul cu acelasi nume construit in 1951 si care a stralucit in competitia “Sei Giorni Internazionale di Varese” unde a castigat sase medalii de aur.

Scuterul in editie speciala limitata Vespa Sei Giorni II Edition are un aer sportiv mai pronuntat multumita noului motor 300 HPE de inalta performanta, cu racire pe lichid, 4 valve si injectie electronica. Cu putere si cuplu sporite, noua versiune de scuter Sei Giorni dispune de asemenea de un stil unic, neoclasic care preia de la modelele secolului trecut farul amplasat jos, ghidonul expus, cadrul si alte cateva elemente, la care se adauga in plus finisaje pe negru mat. Look-ul per ansamblu incorporeaza si o placuta neagra inspirata de legenda Squadra Corse a anilor'50 precum si detalii pe negru, ca de exemplu jantele. Scuterul Vespa Sei Giorni II Edition mai iese in evidenta si prin noua schema de culoare dedicata, pe gri - Sei Giorni Grey.

Confort si siguranta

Scuterul Vespa Sei Giorni ofera spatiu suficient pentru depozitarea castii de protectie, sa confortabila omologata pentru doua persoane, cu design in stilul modelelor de curse. Un avantaj il constituie pozitia de pilotare ergonomica, naturala si care permite un control optim asupra vehiculului si confort la rularea pe distante mari.

Alte dotari consta in portul USB standard, luminile LED si sistemul ABS.
Ca accesorii, merita mentionate aparatoarea de vant, portbagajele (rack-uri) fata si spate, kitul pentru protectia sasiului. Aditional, se regasesc si sistemul de antifurt, saua in configuratie traditionala pentru doua persoane. De asemenea, a doua generatie de scutere Vespa Sei Giorni beneficiaza de sistemul de conectivitate la smartphone, Vespa Mia, ceea ce inseamna ca riderul va dispune in orice moment de orice informatii necesare (viteza, consum de combustibil, cuplu, acceleratie etc.) pentru o experienta de riding la standarde actuale.

Te-ar putea interesa si:

KTM 890 ADVENTURE, un travel bike de incredere pentru pasionatii sportului 

Aventura pe doua roti isi gaseste expresia suprema in lineup-ul de motociclete Travel al brandului austriac. KTM Motorcycles vine cu mai multe propuneri pe acest segment, atat pentru incepatori, cat si pentru cei care cauta o motocicleta midsize sau ...

Citeste mai mult