Vespa, vedeta Lord of the Bikes 2018

Vespa, vedeta Lord of the Bikes 2018

11.05.2018

In cel mai nou episod Lord of the Bikes, show-ul TV italian care pune la incercare abilitatile expertilor in materie de bike building personalizat, scuterul Vespa R-Evolution va fi in centrul atentiei.

 

Vespa, vedeta Lord of the Bikes 2018 - vespa

 

De altfel, editia Lord of the Bikes – Vespa R-Evolution va fi in intregime dedicata marcii Vespa, un simbol al stilului italian, nascut in urma cu saizeci de ani. Pe scurt, este vorba despre un concurs unde sunt premiati cei mai prolifici designeri care propun idei de personalizare inedite pentru diverse modele de scutere Vespa. Acestia au misiunea de a impresiona juriul compus din membrii exceptionali Guido Meda, Faso, basistul formatiei Elio e le Storie Tese si Diletta Leotta. Cei zece concurenti provin din fiecare regiune a Italiei si au ca provocare suprema sarcina de a-si demonstra creativitatea, fiecare episod al show-ului axandu-se pe o tematica diferita – fie moda, cinema, muzica etc.

Guido Meda considera ca „Vespa reprezinta un subiect perfect pentru show-ul nostru. Faso stie totul despre Vespa, Diletta este as la capitolul estetica, iar eu ador vehiculele pe doua roti”.  

Brandul Vespa a traversat decenii si generatii, insumand un succes mondial cu peste 19 milioane de modele pe strazile din intreaga lume. Protagonistele emisiunii TV Lord of the Bikes 2018 vor fi Vespa Primavera, Vespa Sprint si Vespa GTS. Echipele de artisti vor avea de integrat modelele din familiile de scutere Vespa indicate in tematicile propuse, fara a stirbi din spiritul si valorile specifice renumitei marci.

 

Vespa, vedeta Lord of the Bikes 2018 - vespa

 

Emisiunea Lord of the Bikes este produsa de postul Sky Uno si va fi filmata in locatia istorica Moto Guzzi.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 450SR, un entry-level bike competitiv

SR-C21 de la CFMOTO este mai mult de un concept. Cu lansarea lui 450SR, brandul chinez se raportează la nevoile riderilor entry-level și ale celor avansați care au cerințe de performanță mai mari. CFMOTO 450SR (Sport Racing) este alimentat de u...

Citeste mai mult