Vespa Color Days

Vespa Color Days

18.04.2018

50 de ani de la prima Vespa Primavera

Grupul Piaggio ii invita pe toti iubitorii de scutere la „Vespa Color Days”, un eveniment organizat la finalul acestei saptamani in Pontedera, Italia. Programul abunda in activitati si surprize pentru vizitatori, transformand zilele de 21 si 22 aprilie intr-un prilej de sarbatoare cu ocazia trecerii a 50 de ani de la crearea unui model de scuter devenit clasic prin excelenta. Este vorba despre Vespa Primavera. Cu incepere din 1968, Primavera s-a bucurat de o popularitate crescanda, generatie dupa generatie si continua sa reprezinte un succes comercial in intreaga istorie Vespa.

Dupa jumatate de secol de la „revolutia” Primavera, Vespa celebreaza pasiunea care aureoleaza aceasta marca italiana, deschizand tuturor portile sediului unde a luat fiinta grupul in 1946.

 

Vespa Color Days - vespa

 

Sediul din Pontedera va putea fi vizitat in mod gratuit; se poate face o inscriere online in prealabil, dar nu este obligatoriu.

Acest eveniment poate fi comparat cu o ocazie unica, calatoria la bordul unui tren electric care ii va purta pe turisti printre liniile de asamblare Vespa, in compania celor care zi de zi se implica in construirea modelelor-ambasadoare ale stilului italian in lume.

Muzeul „Piaggio” a fost reinnoit si extins cu noi colectii, devenind cel mai important reper dedicat mobilitatii si motocicletelor din Italia. Poate fi vizitat gratuit. Sambata aceasta, vizitatorii vor primi din partea muzeului o carte postala care marcheaza cea de-a 50-a aniversare a Vespa Primavera (in limita stocului).

Vespa Color Days va imbraca tot orasul Pontedera in straie de sarbatoare. Cei interesati se pot astepta la un adevarat tur, incepand de pe Bulevardul Rinaldo Piaggio, unde este locatia fabricii, pana in centrul istoric. Aici vizitatorii pot explora universul Vespa si datorita implicarii unor magazine locale, intrand in atmosfera Vespei mitice. Dar spectacolul nu se incheie, continuand in Piata Martirilor pentru Libertate cu „inima” manifestatiei – Vespa Village, care va deveni un punct central al distractiei si bucuriei, intr-o atmosfera plina de culoare, pe ritmurile formatiei pop Street Clerks.

Doritorii vor putea testa noile modele de scutere Vespa, inclusiv seria speciala aniversara Vespa Primavera.

 

Vespa Color Days - scuter

 

Te-ar putea interesa si:

Noutatile gamei de scutere Piaggio 2023

Gama de scutere Piaggio 2023 aduce o serie de inovatii, culori si grafici deosebite. Noile modele cu trei roti MP3 300 HPE SPECIAL EDITION si MP3 400 HPE SPECIAL EDITION se disting prin schema de culoare eleganta Deep Black (negru). Lineup-ul iconic...

Citeste mai mult