Back to old version
Variante noi 2015 pentru Kawasaki Versys

Variante noi 2015 pentru Kawasaki Versys

26.08.2014

Pentru 2015, niponii vor lansa o gama noua de motociclete Kawasaki. Este vorba despre modelele Versys care ar putea primi imbunatatiri atat la design cat si din punct de vedere tehnic.

Printre modelele care se vor bucura de aceste noi schimbari se vor numara Versys 650 si Versys 1000 care s-ar putea alege cu un design nou care sa includa linii mai agresive si mai ascutite,dar si cadrul de pe actualul ER-6 dupa informatiile englezilor unui site de specialitate.

Pe langa cele enuntate mai sus, Kawasaki Versys 650 este posibil sa devina un Versys 800 pentru a tine pasul cu ceilalti competitori de pe piata,insa acest lucru ramanand deocamdata doar un zvon.

La fel ca si fratele sau mai mic,Versys 1000 este posibil sa dispuna de acelasi tratament,urmand aceeasi linie de design.In ceea ce priveste puterea nu ar fi prea multe modificari la propulsorul cu patru cilindri in linie.

Kawasaki Versys 1000 ar trebui sa aiba parte neaparat de schimbari la design pentru a face fata concurentei pe masura,precum Yamaha TDM 2015 si BMW S 1000 XR.

Vom reveni in scurt timp cu mai multe informatii asupra modelelor cand vor fi gata de lansare.

 

Te-ar putea interesa si:

50 de ani de distractie pe apa cu skijeturile Kawasaki 

Ca inovator in domeniul PWC-urilor (ambarcatiuni personale), Kawasaki celebreaza 50 de ani pe segmentul de Jet Ski in 2023, reflectand jumatate de secol de performanta pentru uz recreational si pentru racing. De la debutul modelului stand up in compe...

Citeste mai mult