Triumph propune personalizarea on line a motocicletelor

Triumph propune personalizarea on line a motocicletelor

26.11.2008

Construieste-ti propriul Triumph!

" Triumph a lansat “Create My Triumph”, o noua aplicatie online ce ofera clientilor oportunitatea de a-si personaliza modelele de motociclete marca Triumph, folosind gama complexa de accesorii originale.
Astfel vizitatorii pot alege orice model din gama Triumph, pot selecta culoarea preferata dupa care isi pot accesoriza motocicleta folosind peste 600 de optiuni din gama de accesorii originale Triumph. De exemplu, numai pentru Triumph Speed Triple exista 44 de accesorii: evacuari Arrow, capac monopost, parbriz, accesorii din carbon, spoiler motor, oglinzi, ghidon lat si multe altele.
Rezultatul poate fi vizualizat in timp real, aplicatia afisand imagini din profil, atat din partea stanga cat si cea dreapta. Imaginile pot fi salvate iar aplicatia va afisa si pretul configuratiei finale alese. "

sursa: Alex Maxim (motoflash.ro) preluata de Nae Adrian (www.atvisti.ro)

Te-ar putea interesa si:

Conducatorii auto romani cu permis categoria B vor avea posibilitatea sa conduca o noua categorie

In atentia Senatului a intrat de curand un proiect de act normativ care propune ca soferii romani cu permis de categoria B sa poata conduce si motociclete cu cilindree de maximum 125 cc. Este o schimbare majora in domeniul permiselor de conducere in ...

Citeste mai mult