Triada E-MTB Xperience, o competitie rezervata doar bicicletelor electrice

Triada E-MTB Xperience, o competitie rezervata doar bicicletelor electrice

02.09.2022

Triada MTB este o serie de competitii deja bine cunoscuta iubitorilor de mountain biking. Pasionatii acestui sport extrem au avut ocazia sa isi puna potentialul in valoare la Triada MTB Avrig si Triada MTB Paltinis. Marea surpriza in 2022 o reprezinta introducerea unei etape la care se pot inscrie doar piloti de e-bikes.

In cadrul editiei Triada MTB de anul acesta, un loc aparte il ocupa competitia E-MTB Xperience, un race stage de 3 zile dedicat exclusiv riderilor de biciclete electrice.
Triada E-MTB Xperience se va desfasura in premiera pe 16-18 septembrie in zona turistica Valea Avrigului.

Organizatorii Triada MTB au venit cu mai multe precizari importante pentru cei care vor sa concureze. Cartierul general va fi la Pensiunea Ghiocelul de pe Valea Avrigului, iar traseele vor avea starturi si sosiri in diverse locatii din zona.

In prima zi, Prologul, riderii de e-bikes se vor intrece pe un circuit de 2.7km cu 225m de urcare cu startul si sosirea in zona Poiana Neamtului - poteca de acces spre Cabana Barcaciu.

In ziua a doua, cei care concureaza cu o bicicleta electrica isi vor putea testa abilitatile pe parcursul a 3 probe speciale si a doua segmente de legatura. Ziua a treia de concurs are doua probe speciale si un segment de legatura care vor avea punctul maxim la Cabana Barcaciu.

Toate detaliile le gasesti pe pagina de facebook Triada MTB sau pe site-ul oficial.

----------

Daca esti pasionat de outdoor si vrei sa-ti iei primul e-mountain bike, specialistii nostri iti stau la dispozitie cu orice informatii despre modelele disponibile, accesorii bike si echipamente bikeri. 

Te-ar putea interesa si:

Castile motocross de la FOX livreaza performanta si confort la nivel inalt

Siguranta, performanta si stil - acestea sunt cele trei cele mai importante aspecte cand vine vorba de crearea gamei de casti FOX pentru iubitorii de motocross. Riderii de dirt bike-uri sunt diferiti. Diferit este si look-ul, dar si nevoile lor. De a...

Citeste mai mult