2023 KTM 390 ADVENTURE, un travel bike de exceptie

2023 KTM 390 ADVENTURE, un travel bike de exceptie

16.02.2023

Gama diversificata de motociclete ADVENTURE de la KTM propune calatorii epice riderilor care nu se sperie de distantele lungi, ci dimpotriva, isi incarca bateriile de fiecare data cand sunt pusi fata in fata cu neprevazutul. KTM 390 ADVENTURE este mezinul lineup-ului de modele travel, un entry-bike de exceptie care va furniza manevrabilitate si o pilotare usoara pentru cei la inceput de drum. Aceasta motocicleta detine toate ingredientele pentru a transforma naveta de zi cu zi intr-o experienta mai distractiva. 

Principalele atribute cheie ale lui KTM 390 ADVENTURE consta in confortul pe distante mari, ergonomia versatila, livrarea lina a puterii si tehnologia de top in clasa. Este o motocicleta KTM agila, cu o greutate usoara, cu featuri gandite pentru calatorie. Jantele sale cu spite heavy-duty iti indica faptul ca se va descurca cu brio pe traseele dirt mai provocatoare. 

In plus, 390 ADVENTURE este motocicleta perfecta pentru posesorii de permis A2. Cu 44 caluti, o cutie cu 6 viteze robusta si Quickhifter+, acest travel bike se impune de departe in categoria sa. Un alt avantaj este dat de dotarea cu rezervor de capacitate 14.5 litri si economia de combustibil exceptionala. Poti parcurge in jur de 400 km cu un singur plin. De amintit este si ca rezervorul reprezinta un element central de design si inginerie, asigurand ergonomie incredibila riderilor de orice talie fara sacrificiul manevrabilitatii offroad. 

Dupa ce se termina asfaltul, riderul poate comuta la modul Offroad pentru navigare mai usoara pe drumurile cu noroi sau nisip. La nivel de sasiu, KTM 390 ADVENTURE beneficiaza de un pachet best-in-class cu suspensii WP APEX. 
Cadrul ultra-usor, dat extrem de stabil al lui 390 ADVENTURE este preluat de la modelul care a cucerit multiple campionate, 450 RALLY. Saua din doua parti contribuie la confort si control, avand o forma mai ingusta in fata si poate fi detasata pentru a accesa un compartiment mic de depozitare. Scaritele sunt inspirate de la modelele offroad ale brandului si faciliteaza pilotarea din sezut si din picioare, fiind potrivite pentru cizme de strada si offroad. 

Caroseria si grafica mostenesc stilul KTM Rally, conturand un look agresiv.

Cockpitul este inzestrat cu un display 5” TFT complet color, cu interfata care se adapteaza automat la lumina ambientala. Comutatorul de meniu multifunctional de pe ghidon permite selectarea facila a informatiilor pe ecran.

Luminile LED compacte si ultra-stralucitoare te asigura ca nu vei avea nicio problema in a gasi drumul spre casa.

Controlul superior este furnizat de echiparea cu MTC - controlul tractiunii.

Sistemul KTM MY RIDE permite conectarea smartphone-ului pentru apeluri, muzica si utilizarea functiei de navigatie turn-by-turn optionale, via afisajul TFT. 


KTM 390 ADVENTURE este un travel bike competitiv, pregatit sa lase asfaltul in urma pentru a cuceri trasee dirt dificile.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO a achizitionat GOES

GOES este un brand subsidiar al CFMOTO, specializat in proiectarea, dezvoltarea si distributia de vehicule off-road. Campania franceza recunoscuta la nivel mondial s-a perfectionat din punct de vedere al performantei, bazandu-se pe o echipa de profes...

Citeste mai mult