Traficul pe Kiseleff, restrictionat si in aceasta dimineata

Traficul pe Kiseleff, restrictionat si in aceasta dimineata

27.11.2008
Joi, intre orele 5.30 si 9.30, se inchid segmentul central al Soselei Kiseleff (intre Piata Presei si Arcul de Triumf), precum si banda III de circulatie, pe soseaua Bucuresti-Ploiesti (intre Fantana Miorita si Piata Presei).
Traficul este inchis pentru ca se fac repetitii pentru parada militara de pe 1 decembrie. Intre orele 9.30 si 13.00, traficul va fi inchis total pe Soseaua Kiseleff si pe strazile adiacente (intre Piata Presei, Arcul de Triumf si Piata Victoriei Strada A.

Constantinescu (intre Arcul de Triumf si Bulevardul Marasti), Bulevardul Maresal Averescu (intre Arcul de Triumf si Bulevardul Marasti), Bulevardul General Constantin Prezan (intre Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle). Totodata, intre aceste ore, circulatia va fi restrictionata temporar pe Bulevardul Poligrafiei, Bulevardul Marasti si Strada Arhitect Mincu.

In aceste zile, aeronave apartinand fortelor aeriene vor efectua zboruri de antrenament deasupra Capitalei. Pe 1 decembrie in Bucuresti vor defila blocuri de parada constituite din militari si tehnica, apartinand categoriilor de forte ale Armatei Romaniei, Ministerului Internelor si Reformei Administrative, Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Protectie si Paza.

Potrivit Politiei Capitalei, soferii vor putea circula pe urmatoarele rute ocolitoare: Bdul Aviatorilor - P-ta Charles de Gaulle - Str. Nicolae Caranfil - Str. Aviator Serbanescu - sos. Bucuresti-Ploiesti, P-ta Victoriei - Bdul Ion Mihalache - Sos.

Bucurestii Noi, DN 1 - Str Jandarmeriei - Bdul Ionescu Sisesti - sos. Straulesti - Sos. Bucurestii Noi - Bdul Ion Mihalache, DN 1 - Bdul Aerogarii - Str. Aviator Serbanescu - Str. Barbu Vacarescu - Sos. Stefan cel Mare. "Intrucat la datele anuntate vor exista perturbari ale traficului rutier in zona de nord a Capitalei, recomandam conducatorilor de masini, motociclete si scutere sa evite deplasarea in zonele restrictionate, intre orele 07.00-15.00.

Recomandam de asemenea sa se evite intrarea in Bucuresti pe la intersectia sos. Bucuresti - Ploiesti cu Bdul Aerogarii, alegandu-se trasee ocolitoare indepartate", mai recomanda Politia Rutiera intr-un comunicat.
Sursa: Cotidianul (Antoaneta Etves)


 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 450MT, lansare spectaculoasa in Filipine 

Modelul adventure-touring versatil al CFMOTO, 450MT, a fost dezvaluit in premiera la show-ul EICMA de la Milano la sfarsitul anului trecut si acum a avut parte de o lansare extraordinara in Filipine, pe insula El Nido. La eveniment au fost prezenti p...

Citeste mai mult