Pilotii Top Cross TCS KTM Racing Team, pregatiti de spectacol in weekend

Pilotii Top Cross TCS KTM Racing Team, pregatiti de spectacol in weekend

05.05.2022

Circuitul TCS Racing Park este gazda MOTOCROSS WEEKEND, eveniment sportiv in cadrul caruia vor avea loc trei campionate diferite de motocross, in weekend, 7– 8 mai. Pilotii Top Cross TCS KTM Racing Team sunt pregatiti sa faca spectacol in cursa de acasa. 39 de piloti s-au inscris la aceasta competitie. O mare parte dintre ei concureaza pe motociclete KTM, in urma parteneriatului tehnic incheiat de Top Cross TCS Racing Team si ATH Moto.

MOTOCROSS WEEKEND - curse din Campionatul European de Motocross, zona de sud-est, clasele 65cc si 85cc, Campionatul Balcanic de Motocross si Campionatul National de Motocross.

Adrian Raduta, antrenorul echipei Top Cross TCS Racing Team spune despre MOTOCROSS WEEKEND ca este un test important pentru sportivi: „Sunt piloti din echipa care concureaza in competitiile europene si balcanice si pentru ei este foarte important sa se raporteze la cei mai buni piloti din regiune si cand concureaza pe teren propriu. De asemenea, si pentru cei care nu au un program international, aceasta etapa este un test important pentru a aduna cat mai multa experienta. Sunt sigur ca toti pilotii sunt pregatiti sa dea totul pentru a obtine rezultatele pe care si le-au propus”.

Actiunea pe TCS Racing Park incepe sambata, de la ora 09:30 fiind programate antrenamentele libere si antrenamentele oficiale. Primele curse sunt programate de la ora 16:00. Duminica, 8 mai, primii piloti vor iesi pe pista de la ora 08:00 pentru sesiunile de incalzire, deschiderea oficiala a grilei de start fiind programata la ora 10:20. Dupa o zi plina de spectacol, festivitatea de premiere va avea loc la ora 18:00.

Echipa Top Cross TCS KTM Racing Team este sustinuta si in sezonul 2022 de partenerii ATH Moto.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 800MT Sport: putere si raspuns prompt

Brandul chinez, CFMOTO, isi cimenteaza pozitia pe piata de motociclete, iar modelul adventure touring 800MT demonstreaza cat de competitiv a devenit. Finisajele si dotarile sunt la egalitate, daca nu chiar mai bune, decat cele de la producatorii mai ...

Citeste mai mult