Techno Plus Trunk - si confort si transport

Techno Plus Trunk - si confort si transport

12.10.2010

Ofera si spatiu de depozitare pentru bagaje si confort pasagerului caruia aveti de gand sa-i propuneti o plimbare cu ATV-ul. Doar nu degeaba pe certificatul sau de nastere scrie Techno Plus Trunk.

Daca v-am facut curiosi in ceea ce priveste acest accesoriu pentru ATV, ei bine, aflati ca este considerat unul dintre cele mai bune cargo-boxes pe care le-ati putea gasi pe piata. In primul rand pentru ca puteti transporta bagajele intr-un mod ordonat, compartimentat si civilizat si, in al doilea rand, are inglobat si scaunul pentru pasager, care va “suporta” calatoria intr-un mod cat se poate de placut. Fiind o cutie care se ataseaza in partea din spate a ATV-ului, Techno Plus Trunk este dotat si cu leduri, ceea ce-i confera un aspect deosebit si-l fac remarcat pe timpul noptii.

Iar daca va intrebati cat v-ar costa, in cazul in care v-o doriti ca si cadou de sarbatori, pretul este de doar 300 de dolari.

Te-ar putea interesa si:

GASGAS la 2024 FIM International Six Days Enduro 

Pentru al treilea an consecutiv, brandul spaniol inchiriaza noi motociclete pentru riderii care vor sa concureze la evenimentul sportiv emblematic - 6DAYS Enduro. Cei interesati vor putea pilota un model 2025 in Spania. In plus, super popularul GASGA...

Citeste mai mult