2020 Husqvarna Svartpilen 701

2020 Husqvarna Svartpilen 701

01.02.2021

Sunetul schimbatorului te incurajeaza sa treci la viteza urmatoare. Svartpilen 701 iti da ocazia sa savurezi puterea in stare bruta, fara compromisul manevrabilitatii.

Motocicleta Husqvarna de fata vine echipata cu motor monocilindru, 692.7 cc, racire cu lichid care beneficiaza de tehnologie si design de ultima ora. Livreaza maximum 75 CP (55kW), punand in valoare potentialul oricarui rider cu spirit de aventura.

Svartpilen 701 respira mostenirea suedeza a Husqvarna Motorcycles si este rezultatul imbinarii designului modern cu clasicul. Caroseria usoara si ingusta a fost gandita pentru a permite pilotului mai multa libertate de miscare. Culoarea intunecata, anvelopele rezistente si componentele de protectie ii confera modelului Svartpilen un aspect riguros, potrivit intentiilor sale de explorare urbana.

Puternic, capabil si robust, Svartpilen 701 imprumuta silueta de flat-tracker pentru a se afirma cu orice ocazie. 
Accelerarea se face fara efort. Livrarea lina a puterii si raspunsul instant la acceleratie se datoreaza echiparii cu sistem de management al motorului (EMS) care compara continuu parametrii de motor cu date de la senzori. Cadrul trellis din otel usor contribuie la o manevrabilitate excelenta in orice conditii de vreme si de drum. Agilitatea si stabilitatea avansate sunt combinate cu o distribuire perfecta a greutatii. Puteti considera ca Svartpilen 701 este partenerul ideal pentru pilotarea prin mediile urbane inguste. Insa atunci cand aventura te striga sa iesi la drum lung, Svartpilen 701 se va supune cu bucurie. Pachetul standard include: roti 17" (spate) si 18" (fata) cu spite, scarite pentru rider, frane Brembo, ABS, suspensie WP ajustabila, cutie cu 6 viteze, pornire electrica, sa confortabila realizata din materiale durabile. Conform constructorului, consumul este de aproximativ 3.50 l/100 km.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO si Aspar Team vor lupta impreuna pentru titlurile Moto2 si Moto3 

Producatorul chinez va sustine echipa spaniola in provocarile din Campionatul Mondial CFMOTO si Aspar Team isi unesc fortele in 2024 pentru a cuceri titlurile in Moto2 si Moto3. Echipa spaniola va fi prezenta pe toate circuitele din Campionatul Mo...

Citeste mai mult