Back to old version
Spidi, denim Fast and Furious

Spidi, denim Fast and Furious

14.07.2011

Sunt Furious si pot fi folositi cand vreti sa rulati Fast. Nu vorbim despre niciun film, ci de noua colectie de pantaloni denim, cu protectii, de la Spidi, precizeaza site-ul spidi.com.

Spidi este primul producator de jeans pentru riderii de motociclete, ei punand pe piata un asemenea model de echipament moto, J&K, prevazut cu Kevlar la genunchi si sold, in 1994. De atunci, materialele au evoluat, acum folosindu-se protectii si tesaturi din bumbac de calitate superioara, care ofera siguranta maxima riderilor.

Spidi Furious sunt prevazuti cu protectii CE Multitech la genunchi si in zona soldurilor, reglabile cu ajutorul benzilor cu arici. Sunt extrem de rezistenti, au un aspect deosebit, astfel incat pot fi purtati si cand pilotul coboara din saua motocicletei sau a ATV-ului. Potrivit spidi.com, pretul unui asemenea accesoriu este de aproape 150 de euro.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 800MT Sport: putere si raspuns prompt

Brandul chinez, CFMOTO, isi cimenteaza pozitia pe piata de motociclete, iar modelul adventure touring 800MT demonstreaza cat de competitiv a devenit. Finisajele si dotarile sunt la egalitate, daca nu chiar mai bune, decat cele de la producatorii mai ...

Citeste mai mult