Spidi, denim Fast and Furious

Spidi, denim Fast and Furious

14.07.2011

Sunt Furious si pot fi folositi cand vreti sa rulati Fast. Nu vorbim despre niciun film, ci de noua colectie de pantaloni denim, cu protectii, de la Spidi, precizeaza site-ul spidi.com.

Spidi este primul producator de jeans pentru riderii de motociclete, ei punand pe piata un asemenea model de echipament moto, J&K, prevazut cu Kevlar la genunchi si sold, in 1994. De atunci, materialele au evoluat, acum folosindu-se protectii si tesaturi din bumbac de calitate superioara, care ofera siguranta maxima riderilor.

Spidi Furious sunt prevazuti cu protectii CE Multitech la genunchi si in zona soldurilor, reglabile cu ajutorul benzilor cu arici. Sunt extrem de rezistenti, au un aspect deosebit, astfel incat pot fi purtati si cand pilotul coboara din saua motocicletei sau a ATV-ului. Potrivit spidi.com, pretul unui asemenea accesoriu este de aproape 150 de euro.

Te-ar putea interesa si:

Caracteristici ATV CFMOTO CFORCE 1000 X10 EPS si varianta X10 EPS Premium

CFMOTO CFORCE 1000 X10 este varianta touring a modelului 1000cc de baza, distingandu-se prin putere si manevrabilitate. Acest ATV CFMOTO cu doua locuri este alimentat de un motor V-Twin racit cu lichid, pe injectie (Bosch EFI) si dezvolta maximum 90 ...

Citeste mai mult