SPEED si-a lansat lineup-ul 2017 de componente si accesorii pentru Arctic Cat Wildcat

SPEED si-a lansat lineup-ul 2017 de componente si accesorii pentru Arctic Cat Wildcat

03.11.2016

In urma cu un an (mai exact, cu 14 luni), Arctic Cat anunta odata cu lansarea lineup-ului de vehicule offroad ATV si UTV si incheierea unui parteneriat cu Speed RMG, o companie tanara, specializata pe accesorii pentru side-by-side, de competitie. Speed reprezinta o companie relativ tanara, dar care se bazeaza pe o experienta imensa, avandu-i in spate pe legendarul pilot Robby Gordon, multiplu campion in competitiile de side-by-side-uri sportive din America de Nord, precum si pe specialistul in accesorii aftermarket de exceptie si de-a dreptul futuriste, Todd Romano.

SPEED si-a lansat lineup-ul 2017 de componente si accesorii pentru Arctic Cat Wildcat - UTV

Las Vegas Convention Center gazduieste in aceste zile SEMA Show 2016 (1-4 noiembrie), un important targ dedicat in special vehiculelor off-road de tip camionete, SUV, dar si SxS-uri, ocazie cu care SPEED si-a prezentat lineup-ul 2017 de componente si accesorii pentru side-by-side-urile Arctic Cat Wildcat, constand in 33 de elemente inspirate de competitiile sportive si in special pentru profesionistii si pasionatii Wildcat.

“SPEED reprezinta punctul culminant al experientei fara compromisuri ale lui Robby in pilotarea sportiva off-road, imbinata cu viziunea creativa a lui Todd si, bineinteles, calitatea recunoscuta a Arctic Cat”, a declarat vicepresedintele Arctic Cat si directorul general al diviziei de piese si accesorii, Steve Nadler. “Inseamna rodul a sapte victorii in competitia off-road din desertul Baja, cu cinci campionate SCORE consecutive castigate si o pasiune pentru perfectiune. Fiecare element din acest lineup a fost dezvoltat cu atentie, cu un design inovator si dovedit, cu o calitate profesionala de exceptie”.

SPEED si-a lansat lineup-ul 2017 de componente si accesorii pentru Arctic Cat Wildcat - componente

Linia SPEED ofera componente atent si precis realizate, de inalta performanta, tuturor pasionatilor de Wildcat si le da posibilitatea de a isi personaliza pe criterii de inalta tehnologie si imagine deosebita propriul side-by-side.

Accesoriile si componentele SPEED vor fi disponibile la inceputul anului 2017, printre acestea enumerandu-se scaune flexibile cu suspensii de inalta performanta si un confort excelent, o gama larga de optiuni de iluminare, toate cu LED, jante din aluminiu, usoare si elegante, pentru curse, sisteme audio performante, volane cu un design special amestecand ergonomia cu utilitate, copiat din modelele de competitie, kit-uri de comunicare prin statii si interfon, articole de imbracaminte SPEED, specializate desigur pentru curse, casti, produse de marketing (cani, tricouri, genti) si multe altele.

SPEED si-a lansat lineup-ul 2017 de componente si accesorii pentru Arctic Cat Wildcat - Speed

Gama de inalta performanta se va putea gasi complet pe site-ul arcticcat.com/speed si in curand va fi disponibila in magazinele si showroom-urile distribuitorilor si dealerilor Arctic Cat. ATVROM este un distribuitor oficial Arctic Cat in Romania, deci de la inceputul anului viitor puteti comanda produsele SPEED.