Back to old version
Atractii de neratat in cadrul SMAEB 2022 la standul ATVRom

Atractii de neratat in cadrul SMAEB 2022 la standul ATVRom

23.05.2022

Dupa doi ani de absenta, Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente a revenit in 2022 pentru a aduna laolalta pe cei mai mari pasionati de vehicule pe doua roti. Nu gresim deloc daca spunem ca cea mai activa si populara zona a expozitiei a fost cea ocupata de ATVRom. Intr-un spatiu de nu mai putin de 10000 metri patrati, vizitatorii au putut admira cele mai noi motociclete provenind de la nume grele in industrie ca Husqvarna si KTM, dar si ultimele editii CFMOTO. O supriza inedita in cadrul salonului a fost Caravana CFMOTO, care a putut fi vazuta de la intrare. In interior au fost expuse si modele de ATV-uri si vehicule side-by-side CFMOTO. Langa modelele de vehicule 4x4 de teren a putut fi observat si un mini ATV, destinat utilizarii de catre copii.

Atractia principala a salonului s-a gasit tot la standul ATVRom, sub forma simulatorului moto. Dornici sa experimenteze emotiile unui rider de circuit, foarte multi vizitatori au stat la rand pentru a se urca in saua lui Moto Trainer. Simulatorul moto a putut fi incercat chiar si de catre copii. In loc aparte la stand l-a avut zona dedicata accesoriilor si echipamentelor, expozantii dorind sa sublinieze faptul ca siguranta la pilotare este vitala. O echipa entuziasta s-a mobilizat pentru a oferi tuturor vizitatorilor cea mai buna experienta la SMAEB 2022.

Te-ar putea interesa si:

Aprilia RS 457, un nou capitol din saga Aprilia RS

Aprilia completeaza cea mai sportiva din gamele sale de motociclete, accelerand pe un segment orientat spre viitor, fie ca este despre generatia tanara de rideri, fie despre piete noi. Puternica si distractiva, cu cel mai bun raport greutate-putere i...

Citeste mai mult