Lineup-ul Sea-Doo 2018 – partea a doua

Lineup-ul Sea-Doo 2018 – partea a doua

04.10.2017

Acum cateva zile v-am prezentat cele mai recente inovatii ale lineup-ului Sea-Doo 2018, dar mai avem si alte lucruri de descoperit la aniversarea de 50 de ani Sea-Doo.

O coca și o punte  nouă pentru GTX / RXT, un spațiu de stocare inovator, un design modular al sezutului și chiar un sistem audio Bluetooth au iesit in evidența la lansarea noilor modele de sjiket Sea-Doo 2018. Pe de altă parte, însă, apar în continuare câteva schimbări și inovații. Iată mai multe din imbunatatirile câștigate la lansarea produselor din 2018.

Spark

2018 SEA-DOO SPARK TRIXX

Există de fapt un nou model Spark pentru 2018, o variantă a lui Trixx de trei pasageri. Fara sa fie prea mult luat in serios de catre unii sceptici, Trixx-ul s-a dovedit a fi extrem de popular in 2017, deci s-ar putea intelege de ce Trixx-ul are acum aceeasi optiune de trei locuri pe Spark.

In plus, Spark primeste și o schemă de culoare mix-and-match. Noile variante includ Vanilla și Blueberry, Pineapple și Candy Blue sau Licorice și Mango pentru modelele Spark obisnuite, și Chili Pepper amestecat cu Orange Crush sau Bubblegum pentru modelele Trixx.

GTS / GTI / GTI Limited 155 / WAKE 155 / GTR 155 

2018 SEA-DOO GTI

La fel ca modelele populare Trixx din '17, GTS, GTI și GTI SE continuă să combine o caroserie PolyTec cu motorul Rotax ACE 900 de 90 CP, dar in noi combinații de culoare.

2018 SEA-DOO GTI SE

Albul și albastrul Reef Blue împodobesc modelele de bază GTS și GTI, în timp ce SE oferă o gamă pe negru si oranj - Black and Sunrise Orange sau de albastru metalizat si gri - Beach Blue Metallic și Lava Grey. La fel ca si anul trecut, modelul din urmă poate fi echipat fie cu puterea de 130 CP, fie cu puterea de 155 de cai Rotax 4-TEC și dispune fie de carena PolyTec, fie de carena FMC tradiționala.

2018 SEA-DOO GTI LIMITED

GTI Limited 155 continuă să lanseze un pachet "limitat" extra, care include ornamentele, funcțiile de ecartament suplimentar, setul de siguranță, capacul și geanta uscată. Culoarea pentru '18 este una gri metalizat - Liquid Grey Metallic și maro - Equestrian Brown.

2018 SEA-DOO GTI LIMITED 

Wake 155 este în esență neschimbat în culorile albastru metalizat - Teal Blue Metallic și rosu - Lava Red.

Te-ar putea interesa si:

VESPA WORLD DAYS 2024, 18-21 aprilie

Cluburile nationale Vespa din 55 de tari se aduna pentru un super eveniment, Zilele Mondiale Vespa. Sute de mii de scutere Vespa de pe toate cele cinci continente vor defila in cadrul event-ului programat pentru 18 - 21 aprilie. Participantii se vor ...

Citeste mai mult