Back to old version
Noul sistem de ambreiaj dual Honda

Noul sistem de ambreiaj dual Honda

28.12.2008

Honda a anuntat ca a dezvoltat un nou sistem de ambreiaj dual ce va fi implementat pe viitoarele sale modele, neprecizand insa pe care anume.

Deocamdata, ultima inovatie a producatorului japonez in materie de transmisii poarta denumirea de "Next Generation Transmission" si ar trebui sa ofere o schimbare a vitezelor mai rapida, mai fina si mult mai eficienta.

Similar unor sisteme utilizate la masinile cu transmisie automata, vitezele impare (1,3,5) sunt actionate separat de cele pare (2,4).

Avand in vedere ca anuntul introducerii noului tip de ambreiaj pe modelele de motociclete ale producatorului japonez a venit odata cu mult asteptata confirmare de incepere a productiei modelului Honda V4 in 2010, putem banui ca acesta va fi prezent intaia oara pe noul VFR.

Sursa: Mihai Manoleasa (www.motoflsh.ro)
             Foto ©: Honda

Te-ar putea interesa si:

Can-Am vine cu propuneri tentante pe segmentul de ATV-uri pentru copii

Can-Am vine in sezonul 2023 cu trei aditii pe segmentul de ATV-uri pentru copii. Renegade 110 EFI, Renegade X xc 110 EFI sau Can-Am DS 250 poate fi cadoul potrivit pentru juniorul pasionat de activitati outdoor!Modelele de mini ATV-uri Can-Am au fo...

Citeste mai mult