Show cu motociclete in week-end, la Baneasa Shopping City

Show cu motociclete in week-end, la Baneasa Shopping City

20.05.2009

Baneasa Shopping City organizeaza sambata si duminica (23 si 24 mai) o serie de evenimente dedicate pasionatilor de motoare. Iubitorii de motociclete se vor putea delecta cu o expozitie de motoare si accesorii moto, demonstratii facute de renumiti cascadori si drive-test-uri cu motoarele preferate, scutere si ATV-uri.

Expozitia de motociclete si accesorii moto din interiorul centrului comercial va oferi barbatilor ocazia sa gaseasca si sa achizitioneze modelul preferat, precum si o gama

 

variata de accesorii moto.

In parcarea Baneasa Shopping City motoarele vor fi incinse in fiecare zi de week-end, de la ora 12.00 pana la ora 20.00, intrarea fiind libera. Pasionatii vor putea testa motoare, scutere si ATV-uri si vor putea vedea demonstratii spectaculoase de indemanare pe 2 roti.

Invitatii speciali ai evenimentului sunt cascadorii Angyal Zoltan – triplu campion mondial la cascadorie moto, Demeny Zsolt si Demeny Laci - cascadori de motociclete sport si ATV-uri, recunoscuti pentru stilul neconventional de a realiza cascadoriile. Cei 3 profesionisti vor face, pe parcursul celor 2 zile, 4 runde de show-uri moto. Cei prezenti la eveniment vor putea sa-si arate indemanarea pe motociclete la concursurile organizare pentru acestia, iar cei mai buni vor pleca acasa cu accesorii moto.

Sursa: StiriAuto.ro

Te-ar putea interesa si:

800NK este primul CFMOTO care castiga „Premiul Red Dot: Design de Produs”

Varful de lance al seriei NK din familia CFMOTO a primit distinctia “Red Dot Award: Product Design 2024” pentru designul sau Cut The Edge. Este pentru prima oara cand un brand chinez obtine acest premiu cu o motocicleta ICE de capacitate mare. ...

Citeste mai mult