Shoei X-Spirit II in amintirea lui Tomizawa

Shoei X-Spirit II in amintirea lui Tomizawa

03.01.2011

Shoya Tomizawa. Moartea riderului japonez in cursa Moto2GP de la Misano, alte evenimente importante ale sezonului GP 2010. Acestea sunt cateva dintre motivele pentru care compania Shoei lanseaza o editie limitata, speciala pentru casca moto model X-Spirit II cu grafica in amintirea lui Tomizawa.

Shoei este o compania a carei aventura in lumea echipamentelor moto (in special fabricarea de casti) a inceput in 1958, iar de atunci si-a imbunatatit permanent tehnologia si calitatea produselor. De aceasta beneficiaza si noul model X-Spirit II lansat de Shoei in memoria pilotului Shoya Tomizawa care si-a pierdut viata in cursa de la Misano, din septembrie 2010. Editia limitata va fi disponibila doar pentru clientii din Japonia iar mare parte a incasarilor vor fi donate atat parintilor pilotului cat si tinerilor care vor sa inceapa o cariera in sportul cu motor.

Te-ar putea interesa si:

RED BULL KTM FACTORY RACING - Chase Sexton, pe podium la Seattle

Riderul RED BULL KTM FACTORY RACING, Chase Sexton, a obtinut locul 2 in clasa 450SX la Seattle!A 11-a runda din Campionatul AMA Supercross 2024 s-a incheiat pe 24 martie cu succes pentru riderul in portocaliu. Sexton a fost rapid in conditii tehnic...

Citeste mai mult