9 Aprilie 2022, Serres Racing Circuit, Grecia

9 Aprilie 2022, Serres Racing Circuit, Grecia

06.05.2022

Am ajuns la finalul primei curse din cadrul Campionatului National si Est-European de Motociclism Viteza, aici la Serres in Grecia. Rezultatele pilotilor ACSRU Racing sunt dupa cum urmeaza:

#DariusBoagiu, favoritul la castigarea primei etape a avut parte de un incident minor in sesiunea de calificari, in urma caruia a suferit o fisura de os la nivelul piciorului. La recomandarea medicilor, a intrat astazi intr-o perioada de recuperare de 6 saptamani, astfel incat nu va obtine puncte pentru aceasta prima etapa din Grecia.


Colegul lui Darius de la TBIPay 300SR Racing, #CristianRadu, aflat la prima sa cursa oficiala cu motociclete, a avut un parcurs extraordinar de-a lungul celor 10 lap-uri. Cel mai rapid tur a fost de 1:42.029 si a reusit chiar sa devanseze doi piloti de la clasa superioara SSP300. Cristian Radu reuseste astfel sa obtina prima victorie din cariera, folosind motocicleta CFMOTO 300SR.


#FabianCojocaru a trecut linia de finish in pozitia a 2-a, cel mai rapid tur de circuit al lui fiind 1:47.783. Pe pozitia a 3-a a terminat #IonutPurdea (Best 1:50.186), urmat fiind de #GabrielIsmana (Best 1:53.372). Pentru pilotii Cupei CFMOTO, acest prim eveniment reprezinta un start extraordinar in lumea motociclismului viteza. Experienta acumulata pe parcursul celor 10 lap-uri ii va ajuta sa inteleaga mai bine ce inseamna competitia la cel mai inalt nivel, tinand cont de faptul ca au avut in permanenta pe traseu si piloti de la clasa mai mare.

Clasament final Cupa CFMOTO - Etapa I:

1. Cristian Radu (TBIPay 300SR Racing) (14 ani, Constanta)
2. Fabian Cojocaru (17 ani, Bucuresti)
3. Ionut Purdea (13 ani, Dej)
4. Gabriel Ismana (18 ani, Vatra Dornei)

Photo: #AndreiMinzu

ATH Moto CFMOTO Romania

Te-ar putea interesa si:

ATV CFMOTO CFORCE 450S 2023

ATV-ul CFMOTO CFORCE 450S poate fi un companion extraordinar mai ales pentru riderii incepatori, avand toate calitatile necesare pentru o experienta de riding sigura si placuta: este manevrabil, ofera stabilitate pe teren accidentat si vine echipat s...

Citeste mai mult