Cronica ultimului MXGP

Cronica ultimului MXGP

12.07.2018

Avand in vedere dubla victorie a lui Rea la mondialul Superbike, dar si victoria lui Bastianelli la SSP300 unde Ana Carrasco isi mentine dominanta, plus victoria de la cursa de anduranta de 24 de ore de la Barcelona si reintoarcerea pe podium a lui Clément Desalle putem spune ca a fost un weekend „verde”, unde modelele de motociclete Kawasaki au fost din nou la inaltime.

 

 

Clement Desalle in calitate de rider Monster Energy Kawasaki Racing Team si-a consolidat a treia pozitie in campionatul motocross FIM World MXGP cucerind Marele Premiu al Asiei pe circuitul de la Semarang, Indonesia.

Belgianul nu a mai ajuns pe podium de la runda din mai din Rusia iar in prima runda de la Semarang s-a regrupat suficient de repede pentru a se intregra in Top 5.

Prestatia sa ii aduce un avantaj de 36 de puncte in fata rivalului de pe locul 4 in ierarhia generala.

 

 

Clement Desalle: „Este extraordinar sa fiu din nou pe podium dupa ce in ultimele raliuri m-am clasat pe locurile patru si cinci. Dupa un start bun, am avut doua curse consistente. Daca in prima parte am pierdut cateva pozitii, am reusit pana la urma sa recuperez si chiar sa lupt pentru podium”.

 

 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Thunder Racing Team a adus acasa doua medalii din Portugalia

Timp de 4 zile prin muntii, padurile si campiile din Portugalia, participantii la BP Ultimate Rally Raid au parcurs sute de kilometri. Riderii au pilotat pe ploaie si prin balti adanci, dar si prin soare arzator. Membrii CFMOTO Thunder Racing Team au...

Citeste mai mult